Kategoriler
Emlak Haberleri

Türkan Sultan Konakları için teslim tarihleri ne zaman?

Türkan Sultan Konakları, Güven İnşaat Antalya ile yaşam seçeneklerine bir yenisini daha ekliyor. Henüz inşaat durumunda olan konut projesinde toplamda 116 daire olduğu bilgisini veren firma, teslimleri 2020 yılının üçüncü çeyreğinde yapacak.

Türkan Sultan Konakları proje özellikleri

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yükselen konut projesi Türkan Sultan Konakları, alıcısına en değerli arsalarından birinde yeni bir yaşam fırsatı getiriyor. Toplamda 12 dönüm üzerine inşa edilen konaklar bölgesinin yatırım standartlarını yükseltmektedir. İş ve trafik stresinden bağımsız bir ömür yaşamak isteyenler için son derece ideal olan konut projesi, yeşil alan, bahçe ve avlu gibi sosyal alanları beraberinde getiriyor.

Mimari öğelerin doğa ile tamamlandığı süreçte amaçlar doğrultusunda tüm stres geride bırakılacak. Kişiler 10 bin metrekarelik yeşil alan üzerinde yalnızca kuş cıvıltıları eşliğinde yürüyüşler yapabilecek veya 500 metre ötedeki denizde serinleme şansını yakalayabilecekler.

Daire boyutlarının 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4+2’ye kadar yükseldiği görülürken, kat sayısı 10’u bulmaktadır. 116 dairelik projede 1+1’lerin metrekaresi 70 iken, 2+1’ler 100 metrekareden satışa sunuluyor. Boyut bakımından geniş ailelere hitap eden 3+1 dairelerde genişlik 150 metrekareyi bulmuştur. Ancak ferah bir yaşam için 4+1 dairelerin seviyeyi 189 metrekareye çıkardığı gözlemlenebilir.

Projede sosyal donatılar

Türkan Sultan Konakları adeta yürüyüş alanları, olimpik yüzme havuzu, tenis kortu, basket sahası ve spor salonları ile bütünleşmiştir. Dahası pek çok sosyal aktiviteye açık olan projede cafe gibi sosyal mekanlara yer verildi. Gazipaşa’ya renk katan yapılar yeşil alanlarda yükselen kamelya bölümleri sayesinde peyzajdaki ağırlığını koruyor.

Projede yer alan ulaşım imkanları

Türkan Sultan Konakları deniz ile mesafesini 500 metreye indirgemiştir. Havalimanına yalnızca 5 kilometre uzaklıkta yer alan yapılar, merkez ile süresini 1 kilometrede sınırladı. Burada yaşam amacı stresten uzak, çevreden ve kentten uzaklaşarak doğayı tanımaktır. Tüm insani arzular yeniden ve yeniden Sultan Konakları sayesinde belirleniyor.

Detaylı bilgi için:

0 242 572 6666 / [email protected]

Proje alanı:

Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi Gazipaşa /ANTALYA