Kategoriler
Proje Haberleri

Türkeli Turkuaz Konutları satışları devam ediyor

Türkeli Turkuaz Konutları projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Serik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Şişmanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 1.540 metrekarelik arsa içerisinde 10 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

1.540 metrekarelik arsa içerisinde 10 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 185 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 142 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, barbekü alanı ve kamelyalar bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra otomatik panjur sistemi ve vestiyer gibi pek çok özelliğe sahiptir. Engelliye uygun araç park yeri ve asansör bulunmaktadır.

Türkeli Turkuaz Konutları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Antalya’nın Serik İlçesi Cumalı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa, park ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitinde hastane ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.
Türkeli Turkuaz Konutları projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 185 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.100.000 TL ile 1.200.000 TL arasında değişmektedir.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (242) 722 92 29 veya 0 (551) 595 29 29 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…