Kategoriler
Ekonomi Gündem

Türkiye Finans bankasından ücretsiz kredi kartı

Katılım bankası olan Türkiye Finans, sağlık çalışanları için Sağlık Çalışanları Destek Planı oluşturdu. Plandan, hâlihazırda banka müşterisi olan ya da bankanın müşterisi olacak doktor, hemşire, eczacı gibi sağlık personelleri yararlanabiliyor.

Planlar arasında ücretsiz kredi kartı ve kiralık kasa desteği, çeşitli hizmetlerde indirim desteği gibi avantajlar sunuyor. Şirket, bundan önce, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğüne 10 bin adet koruyucu tulum bağışı yapmıştı.

Ücretsiz kredi kartı desteği

Türkiye Finans, hâlihazırda kredi kartı olan sağlık çalışanlarından 31 Aralık 2021 tarihine kadar kart ücreti almayacakken Bankadan kredi kartı alacak sağlık personelleri, bu muafiyete dâhil durumda olacak.

Ücretsiz kiralık kasa desteği

Türkiye Finans, Sağlık Çalışanları Destek Planı ile birlikte bu yılın sonuna kadar bütün sağlık personellerine Kiralık Kasa Desteği‘ni ücretsiz olarak sunuyor.

Sigorta Ürünlerinde Ekstra İndirim Desteği

Türkiye Finans aracılığı ile Bereket Sigorta Anonim Şirketi üzerinden yapılacak Kasko ve Konut Finansmanı ile ilişkili olan sigorta ürünlerinde mevcuttaki indirimlere ek olarak sağlık çalışanlarına, yüzde 15 oranında ilave indirim sağlanacak.

Avantajlı Kar Paylaşım Oranı Desteği

Avantajlı Kar Paylaşım Oranı Desteği ile Banka müşterisi olan tüm sağlık çalışanlarının tasarruf hesaplarına; lira cinsinden katılma hesapları için 90 havuzundan kâr payı sağlanacakken döviz katılma hesabı olan Banka müşterilerine ise 75 havuzundan kâr payı dağıtılacak.

Bankanın sağlık çalışanları için düzenlediği diğer kampanyalar hakkında bilgi edinmek için burayı tıklayabilirsiniz.

Türkiye Finans bankası: Tüm sağlık çalışanlarının yanındayız

Banka tarafından kampanyayla ilgili yapılan açıklamalarda “…umudu yaşatmak için gecesini gündüzüne katan, hayata katılmamızı sağlayan sağlık çalışanlarımızı desteklemeyi ​borç biliyoruz. Bu zorlu süreçte hayatlarını kolaylaştıracak, endişelerini azaltacak ve ihtiyaçlarını karşılamalarına destek olacak Sağlık Çalışanları Destek Planımızla tüm sağlık çalışanlarının yanındayız.” ifadeleri kullanıldı.