Kategoriler
Ekonomi Gündem

Türkiye Finans Sağlık Çalışanları Destek Planı

Türkiye Finans; doktor, hemşire, eczacı ve diğer sağlık çalışanlarına destek sunuyor. Sağlık Çalışanları Destek Planı; yaşam koruma sigortası, elektronik ticaret alışveriş desteği, market asistanlık hizmeti hizmeti gibi servisleri sunuyor.

Plandan Türkiye Finans müşterisi olan veya Kuruma kayıt olacak sağlık çalışanları yararlanabiliyor.

Ücretsiz yaşam koruma sigortası

Katılım bankası olan Türkiye Finans, sağlık çalışanlarına 25 bin liraya kadar teminatlı Yaşam Koruma Sigortası hediye ediyor. Bereket Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi ile gerçekleştirilen destekten hâlihazırda kredi kartı müşterisi olan tüm sağlık çalışanları yararlanabiliyor.

Yaşam Koruma Sigortası’na başvurmak için [email protected] elektronik posta adresine T.C. kimlik numarası, doğum tarihi , kredi kartının son 6 hanesi ve personel kimliğinin iletilmesi gerekiyor.

E-Ticaret Alışverişi Desteği

Türkiye Finans bankasından kredi kartı sahibi olan sağlık çalışanlarına e-Ticaret alışverişi desteği sunuluyor. Buna göre sağlık çalışanları, elektronik ticaret sitesinden yapacakları alışverişlerin yarısı banka tarafından ödenecek. Bu kampanya 1 Nisan ile 30 Haziran 2020 tarihleri arasında geçerli olacak.

Söz konusu indirimler, harcama yapılan aydan bir sonraki ayın beşinci gününe yansıtılır. İndirim tutarı ise kampanyanın son gününe kadar toplamda 200 lira. Kampanyaya katılmak için SAGLIK yazdıktan sonra boşluk bırakılarak kredi kartı numarasının son altı hanesi 2442’ye gönderilir.

Market Asistanlık Hizmeti​

Bu hizmetle beraber sağlık çalışanları, siparişlerini dışarı çıkmadan ücretsiz olarak alabiliyor. Remo Assist hizmeti sayesinde en fazla günde iki adet market siparişi olmak üzre, alışverişler, 31 Mayıs 2020 tarihine kadar ücretsiz olarak adreslerine sağlık personellerinin adresine teslim ediliyor.

Türkiye Finans bankasının bu desteğiyle birlikte sağlık çalışanları, kendisine getirilen siparişlerini kapıda nakit olarak ya da banka kartıyla ödeyebiliyor. Hâlihazırda bankanın kredi kartına sahip olan sağlık personelleri 0850 480 97 62 numarasını aradıktan sonra Remo Assist hizmetine bağlanabiliyor.