Kategoriler
Proje Haberleri

‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyasına Tahincioğlu’ndan destek

Tahincioğlu, Çevre ve Şehircilik Başkanlığı öncülüğünde hayata geçirilen “Türkiye için Kazanç Vakti” kampanyasına destek veriyor. Tahincioğlu’nun Nidapark İstinye, Nidapark Kayaşehir ve Nidapark Küçükyalı projeleriyle katıldığı kampanya kapsamında, 31 Ekim’e kadar konut, ofis ve dükkân alımlarında peşinat oranı yüzde 10’a düşürülürken, 0.98 faiz oranıyla 120 aya kadar ödeme seçeneği mevcut.

Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Gayrimenkul sektörünün temsilcileri olarak, ülke ekonomisine katkımızı en üst seviyeye taşımak, birlik ve beraberlik içerisinde üzerimize düşen görevi kararlılıkla yerine getirmek için çalışıyoruz. Bu amaçla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde “Türkiye için Kazanç Vakti” sloganıyla hayata geçirilen kampanyaya, Nidapark İstinye, Nidapark Kayaşehir ve Nidapark Küçükyalı projelerimizle destek oluyoruz. Bu dönemde en karlı yatırım gayrimenkul yatırımı olacak” dedi.

Nidapark Kayaşehir

Nidapark Kayaşehir projesi üç farklı konut etabından ve yedi bloktan oluşuyor. Nidapark Kayaşehir Yakut’ta 2+1’den 4+1’e kadar 470 daire mevcut.

Projede kapalı havuz, fitness merkezi, yoga ve pilates salonu, sinema, buhar odası, hamam ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor.

Nidapark Kayaşehir Zümrüt, 2+1 ve 3+1 tipte 319 daireden oluşuyor. Projede dükkânlar da mevcut.

Nidapark Kayaşehir Elmas, 4+1 ve 5+1 büyüklükte 54 daireden oluşuyor. Projede kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, hamam, buhar odası, çocuk kulübü, spor sahaları gibi sosyal donatılar mevcut.

Nidapark İstinye

Nidapark İstinye projesi, Panorama, Vadi ve Koru etaplarından oluşuyor ve her etap kendi sosyal tesisiyle ayrıcalıklı bir konuma sahip bulunuyor. Nidapark İstinye Panaroma 24 blok 202 bağımsız bölüm, Nidapark İstinye Koru 12 blok 134 bağımsız bölüm ve Nidapark İstinye Vadi 19 blok 202 bağımsız bölümden oluşuyor. Bahçe üzerine 4 ve 5 katlı olarak tasarlanan bloklar, 2+1’den 5+2’ye uzanan seçenekleriyle her ihtiyaca rahatlıkla cevap verebilecek özelliklere sahip. Projede kafe, çocuk oyun alanları, ücretsiz eğitmen eşliğinde fitness, özel studio odaları, kapalı ve açık havuz, kuaför, market, özel yemek salonları, TV odaları, sinema salonu, oyun odaları, müzik bale okulu, aktivite odası mevcut.

Nidapark Küçükyalı

İstanbul Anadolu yakasında Küçükyalı’da gerçekleştirilecek olan Nidapark Küçükyalı projesinde 10 blokta 1160 konut, 4 ofis kulesi bulunuyor. Projede 1+1’den 4+1’e kadar değişen daire tipleri mevcut. 3 bloktan oluşan Nidapark Küçükyalı Kınalı etabında 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile toplam 296 daire yer alıyor. Nidapark Küçükyalı Burgaz 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle 4 blok toplam 328 daireden, Nidapark Küçükyalı Heybeli etabı, 2+1 ve 1+1 seçenekleriyle toplam 207 daireden, Nidapark Küçükyalı Sedef ise 2 blok, 1+1 ve 2+1 seçenekleri ile toplam 329 daireden oluşuyor. Proje içerisinde 208m² den 1.259m² ye değişen büyüklükteki ofisler de bulunuyor. Projenin sosyal tesisin içinde açık yüzme havuzu, fitness salonu, spor sahası, kafeterya, yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk oyun kompleksi, kent meydanı, zaman meydanı, kent agorası ve yeşilin tonları parkı gibi sosyal donatılar mevcut.