Kategoriler
Proje Haberleri

Türkiye projelerine ödül yağmuru

Dünya çapındaki gayrimenkul şirketlerinin tanıtılmasını hedefleyen ve bu yıl 27’ncisi düzenlenen International Property Awards 2018’in Avrupa ayağı olan European Property Awards’ta, Türk gayrimenkulcülerin yüzü güldü.

İstanbul, Ümraniye’deki, Meydan İstanbul AVM, European Property Awards 2018 yarışmasından 3 ödülle döndü. Meydan İstanbul AVM, perakende alanında Avrupa’nın En İyi Mimarisi, Avrupa’nın En İyi Geliştirilen Alışveriş Merkezi ve Bathroom dizaynında” Avrupa’nın En İyisi” seçildi.

Perakende Geliştirme ve Bathroom dizayn alanında 5 yıldız ödüllerini de alan Meydan İstanbul, dünya liginde Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı. Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş ortaklığıyla Halkalı’da yapılan Tema İstanbul projesi, 6 ödül aldı. Ödüller, Avrupa’nın En İyi Konut Projesi, Avrupa’nın En İyi Karma Projesi, Avrupa’nın En İyi Eğlence Parkı ve Avrupa’nın En iyi Eğlence Parkı Mimarisi oldu. Dört kategoride ödül kazanan Tema İstanbul projesi, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri jürisi tarafından iki özel ödüle daha layık görüldü.

Cathay Group’un Nivo İstanbul projesi, 3 kategoride ödül aldı. Basın Ekspres’teki Nivo İstanbul, Türkiye’nin en iyi karma projesi, Türkiye’nin en iyi ofisi projesi ve Türkiye’nin en iyi konut projesi kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Oral Mimarlık, Kırklareli’nin Demirköy ilçesinde, Yeşilce Köyü için tasarladıkları Mihalangoz Köy Evleri projesi ile Türkiye’nin En İyi Konut Gayrimenkul Geliştirme Projesi ödülünü kazandı. Ödülleri, Oral Mimarlık ortakları Yüksek Mimar Kerem Oral ve Emre Oral aldı.