Kategoriler
Ekonomi

Türkiye’nin en beğenilen inşaat şirketi: MESA Mesken

İnşaat/konut kategorisinde, Türkiye’nin en beğenilen şirketi, Mesa Mesken oldu. Capital tarafından araştırılıp yayımlanan “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri”nde, MESA, ilk üçe giriyordu. Bu yıl ise birinci olan Firmanın ödülü, 2021 yılında düzenlenecek törende verilecek.

Aylık ekonomi dergisi Capital, 20 yıldır “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması” yapıyor. İki ay süren araştırmada çevrim içi görüşme tekniği kullanılırken araştırma kapsamında, 600’ün üzerindeki şirketin bin 470 kişiyi aşkın üst yöneticileriyle konuşuldu.

Birincilik motive etti

İnşaat ve konut sektöründe 50 yılı aşkın süredir “kalite” ve “güven”le anıldıklarını belirten MESA Mesken Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, bunlara ek olarak en beğenilen inşaat şirketi olmanın  kendilerini motive ettiğini dile getirdi.

Boysanoğlu, hem yapımı ve satışı devam eden hem de gelecek projeleri için motive olduklarını dile getirdi.

Kalitede standartları belirleyen şirket

Yurt dışında da çalışmalar yürüten şirket, 51 yıl önce kuruldu.

Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, “Kalitede standartları belirleyen referans bir şirket olmanın gururunu yaşıyoruz. Özellikle Covid-19 salgını sebebiyle tüm dünya olarak çok zor bir sınavdan geçtiğimiz, toplumsal ve ekonomik olarak hepimizin çok derinden etkilendiği bu dönemde marka değerimizin, projelerimizin bu şekilde takdir görmesinden çok mutlu olduk. İnşaat/konut sektörünün en beğenileni olmak MESA ailesi olarak tüm çalışanlarımızla birlikte bizler için yaptığımız işi daha da iyi yapmamız konusunda motivasyon kaynağı oldu, teşekkür ederiz. Bu motivasyonla, tercihini MESA’dan yana kullananları yüksek kaliteli yaşam alanları ile buluşturmaya devam edeceğiz.”

Mesa Mesken

Firma, hem yurt içi hem de yurt dışında faaliyet gösteriyor. Şirket, konutların yanı sıra iş merkezleri, alışveriş merkezleri, okul ve hastaneler, turizm ve spor tesisleri, şehir parkları, sağlık ve kültür merkezleri, ofis binaları, sanayi tesisleri alanlarında da yer alan projeler üzerinde çalışıyor.