Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Türkiye’ye yeni konut projeleri geliyor

Türkiye’ye yeni konut projeleri geliyor. Bu projelerden ikisi, öğrenci evi. Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Engin Keçeli, bu yıl içinde Sarıyer Maden, Emirgan, Bulgurlu ve İstinye projelerine başlayacaklarını bildirdi. 

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım iki şehir için karma projeler üzerinde hazırlıklar yapıldığını dile getirirken Lens Yaşam Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu, Kurtköy’deki  Lens Yaşam’ın ikinci etabına başlayacaklarını kaydetti.

Nef’ten yeni projeler geliyor

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, yeni projeleri gündemine aldıklarını belirtirken Nef, yurt projelerine yenilerini ekliyor. Sütlüce ve Kâğıthane bölgelerine Novu yurdu inşa etmeye hazırlanıyor.

İstanbul haricinde Anadolu’daki talep potansiyelinin de yüksek olduğunu belirten Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur; Eskişehir, Yalova, Kocaeli ve Sakarya gibi şehirlerde de yurt ve konut projeleri geliştirmek üzere olduklarını kaydetti.

Nef City 82’den arsa alanı

Nef City 82, araziler de geliştirirken Kırşehir’in Kaman ilçesinde de Hirfanlı Barajı’na sınır imarlı arsa satıyor. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Timur, Ege Bölgesi ve İzmir çevresinde de arsalarının olduğunu belirterek İstanbul’a yakın bölgeler için de planlar yaptıklarını kaydetti. 

Firmanın sattığı arsa alanını alan müşteriler, satın aldıkları arsa alanının üzerine isterlerse mobil, isterlerse geleneksel şekilde evlerini kurabilecek.

Kalyon İnşaat’tan karma proje

Nevbahar Üsküdar projesini hayata geçiren Kalyon İnşaat, Beykoz’da; konut, öğrenci evi ve sağlık tesislerini içeren yeni bir proje inşa edecek.

Projeyle ilgili bilgi veren Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve GYODER’in yeni başkanı Mehmet Kalyoncu, beş veya altı katlı binalardan oluşacak projenin, pandemi sonrasındaki konsepte uygun olacağını kaydetti. Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kalyoncu, 70 bin metrekare büyüklüğündeki arsa alanına sahip olacak bu projenin satışlarına 2021’in başında başlamayı planladıklarını dile getirdi.

Eğlence ve eğitim mekânlarını içeren proje

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi, İstanbul Havalimanı’na yakın bir konum için eğlence ve eğitim mekânlarını içerek proje için hazırlandıklarını belirterek “Bu projeler için 300 milyon avroluk bir yatırım planladık. 3 yıl boyunca bu projeler üzerinde çalışacağız.” dedi.