Kategoriler
Proje Haberleri

Türkoğlu Konakları Çatalca lansman fiyatlarıyla satışta

Türkoğlu Konakları Çatalca projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Çatalca İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Hüseyin Koçer A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 129 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 100 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca yeşil alanlar ve oturma alanları bulunmaktadır. Asansör ve jeneratör gibi özelliklere sahiptir.  Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz kombi bulunmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Üstelik banyoların içerisinde duşakabin ve küvet yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Çamaşır odası, kiler, klima ve vestiyer gibi birçok özelliğe sahip olmaktadır. Engelliye uygun rampa girişi ve tutamak mevcuttur.

Türkoğlu Konakları Çatalca konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Çatalca İlçesi Ferhatpaşa Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte market ve semt pazarı gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Projenin alanı anayol ve caddeye yakın konumdadır. Toplu taşıma olarak dolmuş, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Türkoğlu Konakları Çatalca fiyatları ne kadardır?

Türkoğlu Konakları Çatalca projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 129 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 750.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 620 46 58 veya 0 (533) 468 97 92 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…