Kategoriler
Proje Haberleri

Turkuaz Kapadokya Çorum konutlarının satışı devam ediyor

Turkuaz Kapadokya Çorum ilinin en yeni konut projelerinden bir tanesi olmaktadır. Turkuaz Evler İnşaat – Mühendislik – Mimarlık şirketi, 3 + 1 odaya sahip bu kullanışlı daireleri satışa sunmuştur. Bu yapıların inşasında özellikle kaliteli malzeme kullanımına dikkat edilmiştir. Çorum’un deprem riskine sahip bir bölgede yer alması, konutların en sağlam şekilde inşa edilmesinin önemli bir sebebidir. Ayrıca uzman ellerde tasarlanmış olan bu proje, daire sakinleri ve Çorum şehrinin doğası açısından çok başarılıdır.

Dairelerin brüt kullanım alanı yaklaşık olarak 125 metrekare civarındadır. Mutfak dolapları, banyo ve tuvalet dolapları, blok içi ve daire içi zemin malzemeleri son derece sağlamdır. Bununla birlikte tüm pencereler üst düzey yalıtıma sahiptir. Birbiri ile bitişik bulunan duvarlarda ise ses geçirgenliği bir o kadar az olmaktadır. Doğalgaz altyapısına ve geniş balkona sahip olan bu daireler, güzel illerimizden olan Çorum’daki en konforlu dairelerdendir.

Turkuaz Kapadokya konutları Çorum’un neresinde yer alır?

Bu konut projesi, Çorum’un merkezinde bulunan Buharaevler Mahallesi’nde hayata geçmektedir. Buharaevler Mahallesi ise bu şehrin en güvenli ve gelişmiş yerleri arasındadır. Selçuk 33. Sokak üzerinde yükselen dairelerin yakın çevresinde şu yerler mevcuttur:

  • Manas Parkı
  • Feyzullah Kıyıklık Parkı
  • Buharaevler Anaokulu
  • Bekir Aksoy İlkokulu
  • Mustafa Kemal Ortaokulu
  • Hitit Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi
  • Tevhid Camii
  • Buharaevler Camii

Ayrıca bunlarla birlikte, proje alanının en yakınındaki sağlık kurumları İkbal Aile Sağlığı Merkezi ve Çorum Özel Hastanesi olmaktadır. Pek çok eczaneye ulaşmak da kısa sürmektedir. Sosyal mekanlara ulaşımın kolay olması, yapı kalitesi ve inşaat firmasının güvenilirliği dolayısıyla bu proje çok başarılıdır. Daireler, çok sayıda durağın bulunduğu bir bölgede yer alır. Dolayısıyla proje konumu şehrin her yerine ulaşmanın kolay olduğu bir noktadadır.

Turkuaz Kapadokya Çorum satılık daire fiyatları ne kadardır?

Turkuaz Kapadokya Çorum satılık daire seçenekleri, kat ve cephelere göre farklı değerlerdedir. Bundan dolayı projenin kesin fiyat aralıklarından söz etmek zordur. Fakat genel olarak fiyatlar 485 bin TL civarındadır. Detaylı bilgiye ulaşmak için 0 530 386 70 00 numarası ile irtibat kurulmalıdır.

Diğer yeni proje haberlerini merak ediyorsanız TIKLAYABİLİRSİNİZ.