Kategoriler
Proje Haberleri

Turkuaz Kapadokya Çorum satılık daire fiyatları ne kadardır?

Turkuaz Kapadokya Çorum projesinin satılık daire fiyatları katlara göre değişmektedir. Konut kredisine ya da takas ile alıma uygun olmayan bu daireler güney cephelidir. Ayrıca proje tam olarak 2 bloktan ve 20 daireden oluşur. Satışa çıkan daire seçeneklerinin hepsi brüt 125 metrekare ölçüsündedir. Ebeveyn banyosu, lake kaplamalı mutfak dolapları, asma tavan ve geniş balkonlar ilk dikkat çeken özellikler arasındadır.

En önemlisi ise konutların sağlam temelidir. Deprem kuşağında yer alan Türkiye coğrafyasında sağlam yapılı binalar önem arz etmektedir. Bundan dolayı Turkuaz Yapı’nın daireleri en güvenli konut seçenekleri arasındadır. Yalıtım özellikleri ise konforu artırmaktadır. Kışın sıcak yazın serin olabilen bu daireler, gürültü kirliliğinin çok az olduğu bir konuma sahiptir. Ayrıca komşu katlar arasındaki duvarların harcında ses yalıtım malzemeleri bulunur.

Proje konumu nasıldır? Daireler nerededir?

Bu konutlar, Çorum’un en merkezi noktalarından olan Buharaevler Mahallesi’nde yükselmektedir. Bişkek Caddesi’ne bağlanan Selçuk 33. Sokak üzerindeki proje konumu, büyük Manas Parkı’nın yürüme mesafesindedir. Ayrıca Hitit Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi, Bekir Aksoy İlkokulu, Mustafa Kemal Ortaokulu ve Buharaevler Anaokulu sadece 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunur. En yakında olan sağlık kurumu ise Hititevler Aile Sağlığı Merkezi’dir.

Turkuaz Kapadokya Çorum projesinde satılık daire fiyatları ne kadardır?

Brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip olan Turkuaz Kapadokya Çorum evleri yaklaşık olarak 485 bin TL değerindedir. Bununla birlikte dairelerin kat durumu fiyatlarda değişikliğe sebep olabilir. En güncel fiyat bilgilerine ulaşmak için, 0 530 386 70 00 numarasına ulaşılmalıdır.

Ayrıca Çorum’da hayata geçen diğer konut projelerinden bazıları şöyledir:

Bahçeli Loft Çorum

Yıldız Bahçelievler Çorum

Uzay Binevler Çorum

Turkuaz Yalı Evleri

Daha başka konut projeleri ile ilgileniyorsanız BURAYA tıklayınız…