Kategoriler
Proje Haberleri

Turkuaz Premium Çorum satışları başladı

Turkuaz Premium Çorum projesi geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Çorum’un Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Turkuaz Evler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekaredir. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun alanları, kamelyalar ve meyve bahçeleri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çok amaçlı bina salonu ve her daireye ait depo bulunmaktadır. Konutlarda 16 metrekarelik geniş balkon mevcuttur. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra Vitra Artema ürünler kullanılmıştır. Dairelerde pervazlı PVC’ler yapılmaktadır. Ayrıca kiler alanı ve çöp bacası gibi pek çok özelliğe sahiptir.

Turkuaz Premium Çorum konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Çorum’un Merkez İlçesi Üçtutlar Mahallesi’nde bulunmaktadır.
Turkuaz Premium Çorum projesinde belirtilen fiyat başlangıç fiyatıdır. Ayrıca fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 975.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi Mayıs 2022 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 530 386 70 00 veya 444 39 80 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version