Kategoriler
Proje Haberleri

Turkuaz Vadisi Çorum ilinde hayata geçiyor! Daire teslimleri ne zaman?

Turkuaz Vadisi Çorum ve civarındaki bölgelerde hayata geçen en lüks projeler arasındadır. Toplamda 2 etaptan oluşması beklenen bu projede 5 + 1 odalı villa seçenekleri vardır. İlk etaptaki villaların brüt büyüklüğü 215 metrekare, ikinci etaptaki villaların brüt büyüklüğü ise 235 metrekaredir. Ayrıca proje alanı yaklaşık olarak 14 bin 200 metrekare yüzölçümüne sahiptir. Bu alanın 11 bin 300 metrekaresi peyzajdır.

250 metrekarelik müstakil bahçelere sahip olan bu villalar, gerçek deniz kumu bulunan yüzme havuzlarına sahip olacaktır. Bununla birlikte 4 araçlık müstakil otopark, akıllı ev entegrasyonu, 10 santimetre kalınlığında duvar içi yalıtım malzemesi gibi detaylar mevcuttur. Ortak kullanım alanındaki 58 araçlık misafir otoparkı ise projenin önemli imkanları arasındadır. Ayrıca tüm villalar deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmiş olacaktır. Villaların teslim tarihleri, etaplara göre şunlardır:

  • Etaptaki villaların teslim tarihi: Aralık 2021 (Başlangıç: Ocak 2021)
  • Etaptaki villaların teslim tarihi: Aralık 2022 (Başlangıç: Ocak 2022)

Villaların konumu nasıldır?

Turkuaz Evler İnşaat, diğer pek çok projesi gibi bu villa projesini de Çorum’da hayata geçirmektedir. Yüksek tavanlı, konforlu ve her türlü deprem riskine karşı dayanıklı olan villalar il merkezinde bulunacaktır. Buharaevler Mahallesi üzerindeki proje konumu Mutlu Şehir Villaları’na çok yakındır. Ayrıca bu konumun en yakınındaki eğitim kurumu Özel TED Okulları (Anaokulu – İlkokul – Ortaokul – Anadolu Lisesi) olmaktadır. Ulaşılabilecek en yakın sağlık kurumu ise Çınar Aile Sağlığı Merkezi’dir. Konumun en çok dikkat çeken özelliği ise şehir gürültüsünden uzak oluşudur.

Turkuaz Vadisi Çorum satılık villa fiyatları ne kadar olacak?

Bu projede pek çok villa seçeneği mevcuttur. Dolayısıyla net bir fiyat aralığı vermek doğru değildir. Fakat brüt 235 metrekare – net 215 metrekare ölçülere sahip olan villaların yaklaşık 1 milyon 475 bin – 1 milyon 500 bin TL değerinde olduğu bilinir. Ayrıca Turkuaz Vadisi Çorum hakkında detaylı bilgi almak isteyenler 0530 386 70 00 numarasına ulaşmalıdır.

Exit mobile version