Kategoriler
Proje Haberleri

Turkuaz Yalı Evleri Çorum projesi 3 lüks villadan oluşuyor

Turkuaz Yalı Evleri Çorum – Merkez’de yer alan 3 villadan meydana gelmektedir. Konut projesi kapsamındaki villaların sayısı az olsa da, bu villalar onlarca konuta eşdeğerdir. Konforlu, büyük, güvenli ve en önemlisi depreme dayanıklı olan villalar akıllı ev sistemine sahiptir. Bununla birlikte banyo ve lavabonun yapı malzemeleri 1. sınıf Vitra ve Artema markalı ürünlerdir. Elektronik panjurlar, çift kişilik jakuzi, yalıtımlı pencereler ve duvar boyaları da aynı kalitededir.

Ayrıca villaların oda sayısı 5 + 1’dir. Müştemilat, şömine, geniş barbekü alanı ve kış bahçesi, her villanın sahip olduğu standart özelliklerdendir. 33 metrekare ölçüsündeki ısıtıcılı havuz ise Çorum’daki pek az villada bulunur. Sinema odası, çamaşır odası, giyinme odası ve ev içi asansör gibi detaylar, projenin ne kadar lüks seviyede olduğunu göstermektedir. Bununla birlikte bahçe alanı profesyonellikle tasarlanmış bir peyzaja sahiptir. Yetişkin ağaçların yer aldığı yeşil alanlar otomatik sulama sistemleri tarafından sulanmaktadır.

Bu villaları hangi firma inşa etmiştir?

Çorum’un en lüks projeleri arasındaki bu villa projesi, Turkuaz Evler İnşaat – Mühendislik – Mimarlık şirketine aittir. Turkuaz Şenyurt, Turkuaz Çiftlik Cadde, Turkuaz Life, Turkuaz Mesken, Turkuaz Pamukkale gibi projeler de aynı şirketindir. Neredeyse tüm projelerine kendi adını veren bu Turkuaz Evler İnşaat, her projede aynı kaliteyi yansıtmaktadır.

Turkuaz Yalı Evleri Çorum – Merkez’in ne tarafındadır?

Bu 3 villa Üçtutlar Mahallesi’nde yükselmektedir. Çorum Barajı’na oldukça yakın olan proje arazisi, aynı zamanda Özel TED Okulları’na ve Şehit Osman Arslan Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne de yakındır. Bununla birlikte Çınar Aile Sağlığı Merkezi ve Çorum Özel Hastanesi 15 dakikalık bir mesafededir. Turkuaz Yalı Evleri Çorum – Merkez’in en güvenli ve sakin bölgesinde yükselmektedir.

Satılık villa fiyatları ne kadardır?

Satışa çıkan villaların hepsi 5 + 2 odalıdır. Konut büyüklükleri brüt 500 metrekare olurken net 340 metrekaredir. Turkuaz Yalı Evleri Çorum satılık konut fiyatlarına göre yüksek değerlere sahip olmaktadır. Fiyatlar yaklaşık olarak 2 milyon 500 bin TL’dir.

Ayrıca detaylı bilgiye ulaşmak isteyenler 0530 386 70 00 numarasına ulaşabilir.