Kategoriler
Proje Haberleri

Tutku Life Center 48 ay sıfır faizle satışta

Tutku Mobilya Tutku İnşaat firması tarafından İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’nde hayata geçirilen Tutku Life Center projesinde sıfır faiz ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

5 bin 280 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen proje toplam 2 bin 200 metrekare inşaat alanına sahip. Proje 11 katlı 2 konut bloğundan meydana geliyor. Projenin 2 konut bloğunda ise toplam 210 adet daireye yer veriliyor. Projede konutların dışında ayrıca 31 adet ticari üniteye yer veriliyor.

Tutku Life Center projesinde 1+1 ve 2+1 tip daire seçeneklerinden meydana geliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 70 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan ticari ünitelerin büyüklükleri ise 20 metrekare ile 250 metrekare arasında değişiyor.

Tutku Life Center fiyatları ne kadar?

Projedeki 1+1 tip dairelerin fiyatları 275 bin TL’den başlıyor. Projedeki 2+1 tip dairelerin fiyatları ise 422 bin TL’den başlıyor. Projede ayda 4 bin 900 TL’den başlayan taksitlerle daire sahibi olmak mümkün olabiliyor.

Projeden daire sahibi olmak isteyenler yüzde 10 peşinat ödemesi gerekiyor. Yüzde 10 peşinat ödedikten sonra 48 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede ayrıca kişiye özel ödeme seçeneklerine de yer veriliyor.

Projede 2 adet kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, 2 adet sauna, fitness salonu, sinema salonu, 24 saat güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası gibi ortak alanlar yer alıyor Projede ayrıca yürüyüş parkurları, mescit,  açık otopark, kapalı otopark gibi ortak alanlar da yer almaktadır.

Tutku Life Center teslim tarihi ne zaman?

Tutku Life Center projesinin 2021 yılı Temmuz ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, Esenyurt / İstanbul adresinde yer alıyor. Proje E-5 ve metrobüs durağına 550 metre, sağlık ocağı aile hekimliğine 100 metre, Büyükçekmece Devlet Hastanesi’ne 1.20 km, Medicana Beylikdüzü Hastanesi’ne 700 metre, Marmara Park AVM’ye 2 km, Beykent Üniversitesine ise 1.5 km mesafede yer alıyor.

Tel: 0536 858 69 17