Kategoriler
Proje Haberleri

Tuval Evleri nerede

Denizli ilinin Pamukkale ilçesinde Tuval Evleri projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Yapıkaya İnşaat firmasının imzası ile inşa edildi. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje özellikle beklemek istemeyen ve zaman sıkıntısı çeken alıcıların ilgisini çekiyor.

Proje, iki konut bloğundan meydana geliyor. Birçok açıdan alıcıların ilgisini gören proje modern mimarisi ile de bulunduğu bölgede dikkat çekiyor. Dokuz katlı bloklardan meydana gelen projede konutlar balkonlu olarak tasarlanmış durumda. Proje bünyesinde 45 konuta yer verecek şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutlar nerede?

Projede yer alan konutlar Topraklık Mahallesi’nde hayata geçirilmiş durumda. Tuval Evleri projesinde yer alan konutlar Kayalık Caddesi’nde konumlandırıldı.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Tahmin edileceği gibi konutların büyüklükleri de bir tek plandan oluşuyor. Tuval Evleri projesinde yer alan konutların tümü 3+1 daire tipinde hayata geçirilmiş durumda. Bahsi geçen 3+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri ise 185 metrekare olarak tasarlanmış vaziyette. Projede site sakinleri için açık ve kapalı otopark hizmeti bulunuyor. Ayrıca proje kapsamında yüzme havuzu, çocuk oyun alanı gibi sosyal aktivite alanları da bulunuyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede bulunan konutların tek bir plandan ve daire tipinden meydana geldiğini belirtmiştik. Fiyatlar da bu doğrultuda belirlenmiş durumda. Tuval Evleri projesinde bulunan 3+1 konut tipindeki dairelerin fiyatları 475 bin TL’den başlayarak alıcı ve yatırımcıları için satışa çıkarılmış vaziyette. Projeden konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için taksitlendirme seçeneği de mevcut.

Projede yer alan konutların tümü hemen teslim durumunda. Konutlar ile ilgili bilgi almak isterseniz 0 532 620 90 51 numaralı telefon hattını arayabilir ve hem konutlar heme de proje ile ilgili dilediğiniz bilgiye erişebilirsiniz.