Kategoriler
Proje Haberleri

Tuzla Ambiyans fiyat bilgisi

İstanbul’un Tuzla ilçesinde, Şahsuvaroğlu Grup tarafından inşa edilen Tuzla Ambiyans konut projesi, toplam 18 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Projede 253 adet konut ve 42 adet de ticari ünite mevcut durumda. Projede toplam olarak 8 adet konut bloğu yer alıyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 5+1 tipte daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki konutların büyüklükleri, 68 metrekare ila 300 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesi sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Tuzla Ambiyans konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları 513 bin TL ila 1 milyon 34 bin TL arasında değişiyor. Projede banka kredisi kullanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Tuzla Ambiyans konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı olanakları bulunuyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness merkezi, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, sauna, Türk hamamı, kameralı güvenlik, sosyal yaşam ve çeşitli cadde mağazaları mevcut.

Ankastre beyaz eşyalarla donatılan projede asansör de mevcut. Projede ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi ve toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilen bir noktada yükseliyor. Proje, Tuzla-Kadıköy metro istasyonuna 2 dakika, E-5 karayoluna 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Proje; Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Tuzla Devlet Hastanesi’ne 1 dakika, Tuzla Marina’ya 5 dakika mesafede inşa ediliyor.

Tuzla Ambiyans konut projesi, Yayla Mahallesi. Çelikel Sokak. No: 1 Tuzla/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0216 493 19 19 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda.