Kategoriler
Proje Haberleri

Tuzla Rumeli Park hemen teslim

İstanbul iline bağlı bulunan Tuzla ilçesinde Tuzla Rumeli Park projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Sesalife İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılmış durumda. Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar ferah ve modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Birbirinden bağımsız konut bloklarından meydana gelen projede çalışmalar tamamlanmış durumda. Söz konusu olan proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bu kapsamda bulunduğu bölgede adından söz ettiren proje hemen teslim durumundaki konutları ile ilgi görüyor. Söz konusu olan konutlar beklemek istemeyen konut tüketicilerinin dikkatini çekerken aynı zamanda zaman sıkıntısı olan alıcılara da avantaj sağlıyor.

Projede yer alan konutlar dört katlı bloklardan meydana geliyor. Tuzla Rumeli Park projesi bünyesinde toplamda 114 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen projedeki konutlar Yayla Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Projede bulunan konutlar Cengiz Topel Caddesi’nde yükseldi. Tuzla Rumeli Park projesi lokasyon itibariyle de alıcılarını ulaşım sıkıntısından kurtarıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konut projesindeki dairelerin büyüklükleri de konutların tiplerine uygun bir şekilde planlanmış durumda. Projede yer alan konutlar 3+1 olarak hayata geçirilmiş vaziyette. Tuzla Rumeli Park projesinde yer alan 3+1 konutların büyüklükleri 125 metrekare olarak inşa edilmiş durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Tuzla Rumeli Park projesinde bulunan 3+1 daire tipindeki konutların fiyatları 435 bin TL’den başlıyor.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0216 4474793