Kategoriler
Proje Haberleri

Tuzla Serender Evleri fiyat

İstanbul şehrinin Tuzla ilçesinde Tuzla Serender Evleri  projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Mavera Mefa İnşaat firmasının imzası ile inşa edildi. Projede yer alan konutların çalışmaları tamamlandı. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje bu yönü ile bölgedeki diğer projelerden bir adım öne çıkıyor. Hemen teslim seçeneği barındıran konutları ile ilgi gören proje beklemek istemeyen ve özellikle de zaman sıkıntısı olan alıcı ve yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Altı katlı bloklardan meydana gelen proje modern mimarisi ile göz alıyor. Tuzla Serender Evleri  projesi bünyesinde 120 adet konut barındıracak şekilde inşa edildi.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu konutların büyüklükleri ise beş farklı şekilde planlandı. Tuzla Serender Evleri projesinde yer alan konutlar 3+1, 3+2 ve 4+2 daire tipinde yaşama kazandırıldı. Projede bulunan 3+1 konutlar 121 ve 143 metrekare olarak inşa edilmiş durumda. Söz konusu projede yer alan 3+2 konutların büyüklükleri ise 179 metrekare ile 197 metrekare olarak tasarlandı.

Projede bulunan 4+1 konutların büyüklükleri 202 metrekare olarak hayata geçirilmiş durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede bulunan 3+1 konutlar 530 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Tuzla Serender Evleri projesindeki 3+2 konutlar ise 780 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede yer alan 4+2 daire tipindeki konutların fiyatları ise 840 bin TL’den başlayacak şekilde tasarlanmış durumda.

Satılık olarak site içerisinde 25 adet konut kalmış durumda. Çalışmaları tamamlanan projede satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Söz konusu projede yer alan konutlar lokasyon olarak da avantaj sağlıyor. Tuzla Serender Evleri  projesi Postane Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0 212 948 98 86