Kategoriler
Proje Haberleri

Tuzla Serender Evleri hemen teslim

İsminden de anlaşılacağı gibi İstanbul şehrine bağlı olan Tuzla ilçesinde Tuzla Serender Evleri projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Mavera Mefa İnşaat imzası ile yaşama kazandırıldı. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen projede çalışmalar tamamlanmış durumda. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor.

Bahsi geçen proje hemen teslim durumundaki konutları sayesinde beklemek istemeyen konut alıcılarının ilgisini görüyor. Söz konusu olan proje böylelikle zaman sıkıntısı olan konut alıcılarına da kolaylık sağlıyor.

Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen Tuzla Serender Evleri projesi altı katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Proje bünyesinde 120 konuta yer verecek şekilde hayata geçirildi.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de daire tiplerine uygun olarak değişiklik gösteriyor. Tuzla Serender Evleri projesinde yer alan konutlar 3+1, 3+2 ve 4+2 olarak inşa edildi. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de beş farklı plandan meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri 121 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Tuzla Serender Evleri projesindeki 3+1 konutlar 530 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projedeki 3+2 dairelerin fiyatları ise 780 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 4+2 konutlar da 840 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 02167011135