Kategoriler
Proje Haberleri

Tuzla Vista hemen teslim

Güneysur İnşaat firmasının imzası ile Tuzla Vista projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi İstanbul iline bağlı bulunan Tuzla ilçesinde inşa edildi. Çalışmaları tamamlanan proje bu yönü ile bulunduğu bölgede bir adım daha öne çıkıyor. Söz konusu olan proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını beklediği için beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekiyor. Ayrıca bahsi geçen Tuzla Vista projesi bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılara da avantaj sağlıyor.

Proje tek bloktan meydana gelecek şekilde planlandı. Bahsi geçen proje on iki katlı olarak tasarlanmış durumda. Söz konusu olan proje bünyesinde 92 adet konut barındıracak şekilde planlanmış vaziyette.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana gelecek şekilde tasarlanmış durumda. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine uygun bir biçimde planlandı. Tuzla Vista projesinde yer alan konutlar üç farklı daire büyüklüğüne sahip olacak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde yaşama kazandırıldı. Bahsi geçen 2+1 konutlar 114 metrekare ile 124 metrekare olarak inşa edildi. Söz konusu olan 3+1 konutlar ise 137 metrekare olarak hayata geçirildi.

Söz konusu olan proje nerede inşa edildi?

Bahsi geçen proje merkezi lokasyonu ile dikkat çekiyor. Tuzla Vista projesi İstanbul şehrinin Tuzla ilçesinde yaşama kazandırıldı. Söz konusu olan proje Aydıntepe Mahallesi’nde yükseldi. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje Yüzüncü Yıl Caddesi, Atalay Sokak No:10’da inşa edildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Tuzla Vista projesindeki 2+1 konutlar 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 3+1 konutlar ise 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0 549 827 46 66