Kategoriler
Proje Haberleri

Tuzla Vista konut tipleri

İstanbul’un Tuzla ilçesinde, Güneysur İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Tuzla Vista konut projesi, 3 bin 177 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Toplam 92 adet daireden meydana gelen konut projesinde 2 blok bulunuyor. 11 ve 12 katlı bloklardan oluşan konut projesinde, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor.

Konut projesindeki 2+1 tipteki dairelerin büyüklükleri, 114 metrekare ila 124 metrekare arasında değişiyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki dairelerin büyüklükleri ise 137 metrekare olarak belirlendi.

Proje, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Tuzla Vista konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Satılık 60 adet dairenin yer aldığı konut projesinden ipotek kredisi programından yararlanarak daire sahibi olabilmek mümkün.

Tuzla Vista konut projesi sosyal donatı olanakları

Tüm dairelerin balkonlu olduğu konut projesinde, birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor. 1500 metrekarelik peyzaj alanına sahip olan projede; kapalı otopark, kapalı ve açık çocuk oyun alanları ve fitness merkezi gibi sosyal donatı alanları var.

İnsan ve yük asansörlü konut projesinde, ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Konut projesindeki birçok daire deniz görüyor. Deniz görmeyen dairelerde oturanlar da blokların en üst katlarındaki seyir terasına çıkıp manzarayı izleyebilir.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesi, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi oldukça merkezi ve toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir noktada yer alıyor. E5 otoyoluna 3 dakika mesafedeki konut projesi, Sabiha Gökçen Havalimanı’na da sadece 10 dakika uzaklıkta. Tavşantepe’den Tuzla’ya devam eden metro hattının Aydıntepe durağı da projeye yalnızca 800 metre uzaklıkta yer alacak.

Tuzla Vista konut projesi, Aydıntepe mah. Yüzüncü yıl Cad. Atalay Sok. No:10 Tuzla / İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Telefon: 0 549 827 46 66