Kategoriler
Proje Haberleri

Tuzla Vista nereye yakın?

İstanbul’un Tuzla ilçesinde, Güneysur İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Tuzla Vista konut projesi, toplam 3 bin 170 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

92 adet konuttan meydana gelen projede, toplam 2 blok yer alıyor. Konut projesindeki bloklar, 11 ve 12 katlı olarak tasarlandı. Projede 2+1 tipte ve 3+1 tipte konutlar bulunuyor.

Projedeki 2+1 daireler brüt 113,5 ila 123,5, net 73 ila 83 metrekare, 3+1’ler brüt 137,5, net 93 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlandı.

Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Tuzla Vista konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler, 350 bin TL ila 395 bin TL arasında fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 455 bin TL ila 495 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor.

Konut projesinden banka kredisi kullanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Tuzla Vista konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı mevcut durumda. Projede çocuk oyun alanları, kameralı güvenlik, basketbol sahası, kameriye, açık otopark, kapalı otopark ve süs havuzu gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Ebeveyn banyosu bulunan projede ayrıca balkon da mevcut.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, merkezi bir konumda yer alıyor. Butik bir konsepte sahip olan konut projesi, Aydıntepe metro istasyonuna sadece 800 metre mesafede inşa ediliyor.

Yüzde 70’i yeşil alanlara ayrılan proje, Tuzla Marina’ya da sadece 5 dakika uzaklıkta. Konut projesi; Sabiha Gökçen Havalimanı’na 17 dakika, Viaport Marina’ya 10 dakika, Okan Üniversitesi Hastanesi’ne ve E-5’e ise 3 dakika mesafede hayata geçiriliyor.

Tuzla Vista konut projesi, Aydıntepe Mah. Atalay Sok. No: 10 Tuzla/İstanbul yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili bilgiler için 0216 510 62 79 numaralı telefonla görüşebilmek mümkün.