Kategoriler
Proje Haberleri

Twin Towers Akhisar daireleri uygun fiyatlarla satışa çıktı

Twin Towers Akhisar projesi, Manisa’da hayata geçmiş olan yeni projeler arasındadır. Palmada Yapı şirketinin bu projesinde 1 + 1, 2 +1, 3 + 1, 4 + 1 ve 5 + 1 daire seçenekleri mevcuttur. Bina içindeki Schindler asansör ile birlikte, Sur markalı çelik kapılar ve diğer pek çok detay da önemlidir. Dairelerin hepsinde Artema markalı musluklar ve duş takımları, Vitra markalı klozetler ve lavabolar vardır. Boya işleri sonlanmış olan duvarlardaki, Arte markalı duvar kağıtları da konut aksesuarlarındandır. Bunlarla birlikte akıllı ev sistemi ve Schüco cephe giydirme sistemi gibi donanımlar da vardır. Dolayısıyla Palmada Yapı’nın bu projesi, tamamen kaliteli ürünler ile donatılmıştır.

Fiber internet ve ADSL altyapısına sahip olan bu daireler, Belenco markalı sağlam tezgahlara da sahip olmaktadır. Ayrıca Teka ankastre ürünleri de ihtiyaçlara cevap verecek kalitededir. Dairelerin hepsinde klima, duşakabin ve ebeveyn banyosu mevcuttur. Ayrıca 5 + 1 dairelerde banyo sayısı 3, diğerlerinde ise 2’dir. Twin Towers Akhisar konutları, daire sakinlerinin güvenliği açısından da başarılı bir proje ürünüdür. Güvenlik personeline sahip olan bu konutlarda, parmak izi ve yüz tanıma sistemli girişler vardır. Bununla birlikte hırsız alarmı da, yangın alarmı gibi sürekli hazır durumdadır. Yangın çıkması halinde otomatik olarak devreye giren söndürme sistemleri ise hem can hem de mal güvenliğini sağlar. Görüntülü diyafon, otomatik panjur, yalıtımlı pencere camları ve asma tavan gibi donanımlar da bulunmaktadır.

Proje alanı nerededir?

Projenin bulunduğu arazi, Manisa’nin Akhisar ilçesindeki Ulucami Mahallesi olmaktadır. Akhisar – Bergama Yolu yakınlarındaki konutlar, Bahçeşehir Kolejleri’ne yakın mesafededir. Dolayısıyla bir sokak ileride, Bahçeşehir Kolejleri’nin anaokulu, ilkokulu ve ortaokulu vardır.

Twin Towers Akhisar satılık daire fiyatları ne kadardır?

Twin Towers Akhisar dairelerini yakından görmek mümkündür. Örnek daireleri gezmek için satış ofisi ile iletişime geçmek gerekir. Satılık dairelerin fiyatları ise şöyle sıralanmaktadır:

  • 1 + 1: 269.000 TL
  • 2 + 1: 399.000 TL
  • 3 + 1: 599.000 TL
  • 4 + 1: 799.000 TL
  • 5 + 1: 2.499.000 TL

Bu daireler hakkında daha detaylı bilgi almak için 0 (549) 404 00 68 numarası aranmalıdır.

Exit mobile version