Kategoriler
Proje Haberleri

Tymbris Park projesinde lüks bir yaşam sizleri bekliyor

Tymbris Park Eskişehir projesi lüks olanaklarıyla dikkat çekiyor. Proje Eskişehir İli, Odunpazarı İlçesi, Sümer Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir.  Eskişehir konut projesi Dağ İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Projede hangi daire seçenekleri mevcut? Ayrıca proje konut kredisi kapsamına uygun mu? Projede daire fiyatları ne  civarda?

Tymbris Park daire seçenekleri

Sümer Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde proje yükselmektedir.  3 bin 459 metrekare büyüklüğe sahip arsa üzerindeki konut projesi 3 adet konut bloğu halinde inşa edilmektedir. 3 konut bloğunda ise toplam 24 adet konut yer almaktadır. 4 katlı konut bloklarının olduğu konut projesinin iki cephesi yola bakmaktadır.

Konut projesinde 3+1 ve 4+1 tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Proje yer alan dairelerin büyüklükleri ise brüt 161.50 metrekare ile 215 metrekare arasında değişmektedir. 3+1 tip daireler brüt 161.50 metrekare, net ise 155 metrekare büyüklüğe sahiptir. 4+1 tip daireler ise brüt 215 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Doğalgaz ile ısınan daireler balkon ve üç adet banyoya sahip. 4 katlı binada yer alan dairelerde gömme dolap ve giyinme odası mevcut. Ayrıca görüntülü diafon ve fiber internet imkanına sahip dairelerde ankastre mutfak da var. Isı yalıtım bakımından gelişmiş daireler özel mimarisiyle de dikkat çekiyor.

Tymbris Park sosyal özellikleri

Proje konum itibariyle hastane, park ve üniversite gibi merkezlere yakın durumda. Ayrıca proje kapsamında da oyun parkı, kapalı otopark ve spor alanı gibi imkanlar mevcut. Güvenlik ve otopark imkanına da sahip proje ulaşım açısından da rahat bir konumda yer alıyor. Kapalı otopark tapuya işlenmiş olup ayrıca projede yaya yürüyüş alanları, kamelyalar da yer almaktadır.

Proje konut kredisine uygun mu?

Tymbris Park Odunpazarı konut projesinde yer alan lüks 3+1 daireler konut kredisi kapsamına uygun durumda değerlendiriliyor. Ayrıca konut projede yer alan daireler görüntülü arama ile gezilemiyor. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 0222 225 48 48 numaralı telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…