Kategoriler
Proje Haberleri

Ukb Çiğdem Life lansmana özel satışlar

Ukb Çiğdem Life projesi lüks mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Ankara Çankaya’da bulunan proje Ubk İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 86 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 75 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve kapalı spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özellik bulunmaktadır. Dairelerde Hilton banyo özellikli 2 adet banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Beyaz eşya, fırın, kiler, ankastre mutfak, set üstü ocak ve vestiyer gibi birçok özellik yer almaktadır.

Ukb Çiğdem Life konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Çankaya İlçesi İşçi Blokları Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Ulaşım olarak ise anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca toplu taşıma araçlarından dolmuş, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Ukb Çiğdem Life fiyatları ne kadardır?

Ukb Çiğdem Life projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Projede bulunan, brüt 86 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL ile 1.150.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca bu projede krediye uygun satışlar yapılmaktadır.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (312) 217 41 61 veya 0 (544) 426 00 76 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…

Exit mobile version