Kategoriler
Proje Haberleri

Ukra Yapı Gold Suit satışları devam ediyor

Ukra Yapı Gold Suit projesi lüks mimari yapısı ve geniş yeşil alanlarıyla sizleri bekliyor. Sakarya İli, Adapazarı İlçesi’nde yer alan konut projesi Ukra Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Erkan Sezgin arkasında bulunan proje 36 adet daireden oluşmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede toplam 36 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 105 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 130 metrekare olmaktadır. Aynı zamanda birinci kattaki dairelere ait 40 metrekarelik hobi bahçesi bulunmaktadır. Ayrıca kullanım hakkı sadece bu dairelerimize aittir. Bahçeye giriş sadece dairelerden olacaktır. 2. Ve 3 kat dairelerde çatı kullanımı ve ortak alan bahçe kullanımı verilmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerde çift giriş mevcuttur. Dairelerde yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Daire içi tavanlarda gizli ışık bandı yer almaktadır. Ayrıca balkonlarda çeşme bulunmaktadır. Bunun yanı sıra konutların zemininde granit zemin kaplama uygulanmaktadır. Dairelere bağlı olarak görüntülü zil bulunmaktadır. Projenin ortak alanında veranda ve oturma alanı mevcuttur.

Ukra Yapı Gold Suit konumu ve fiyatları hakkında

Ukra Yapı Gold Suit projesi, Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Tepekum Mahallesi’nde bulunmaktadır. Projenin etrafı villa projeleriyle birlikte elit bir semt oluşturmaktadır. Bunun yanı sıra okul ve markete yürüme mesafesinde olup  merkeze 15 dakika yürüme mesafesindedir.

Konutların fiyatları konut tipine göre değişmektedir. Projede bulunan, brüt 105 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 725 bin TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı ise 960 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (543) 245 31 54 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version