Kategoriler
Proje Haberleri

Ula Yeşil Yaka Villaları satışları başladı

Muğla İli, Ula İlçesi, Çıtlık Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje A Yapı firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje ultra lüks dubleks villaları ile dikkat çekmektedir. Ula Yeşil Yaka Villaları konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca villaların satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Ula konut projesi Çıtlık Mahallesi’nde yer alan 10 bin 323 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi 20 adet villadan meydana gelmektedir. Projedeki villaların her biri orman manzarasına sahiptir. Aynı zamanda yüzme havuzu ve özgün mimarisi ile villalar dikkat çekmektedir.

Müstakil bahçeye sahip olan villalar alıcılara tanıtılmış olup, içlerinin ultra lüks donatılması planlanmaktadır. Ula Yeşil Yaka Villaları konut projesinde villaların tanıtımı yapılmış olup olup projede iki tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Bu villalar 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca 3+1 tip villalar 150 metrekare, 4+1 villalar ise 207 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Ula Yeşil Yaka Villaları fiyatları ne kadar?

Muğla konut projesinde yer alan villaların fiyatları özel satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan;

170 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip villalar 2 milyon 250 bin TL,

Brüt 225 metrekare alana sahip 4+1 tip villalar ise 2 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Ayrıca villa satışları krediye uygun olup lansmana özel fiyatlar devam etmektedir.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi eşsiz Azmak Nehrinin, denizin ve doğanın bir araya geldiği Gökova Körfezinde yer almaktadır. Ayrıca proje Akyaka’ya 10 dakikalık mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0452 888 70 00 ve 0532 612 60 69 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…