Kategoriler
İhaleler

Ulukışla Belediyesi’nden 51 adet arsa satışa sunuluyor

Niğde İli’ne bağlı Ulukışa İlçesi’nde yer alan toplam 51 adet arsa Ulukışa Belediyesi tarafından satışa çıkarılmıştır. Mülkiyeti Ulukışa Belediyesi Başkanlığı’na ait olan farklı bölgelerdeki toplam 51 adet arsa belediye tarafından ihale yolu ile satışa sunulmuştur.

Satışa sunulan arsalardan altı tanesi Niğde İli, Ulukışa İlçesi, Alpağut Mahallesi’nde yer almaktadır. Arsaların kırk beş tanesi ise Doğu Mahallesi’nde yer almaktadır. Söz konusu arsalar 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince açık teklif usulü ile satışa sunulmuştur.

İhale ne zaman yapılacak?

Niğde İli’ne bağlı Ulukışa İlçesi’nde yer alan arsaların ihalesi 02 Haziran 2021 tarihinde Çarşamba günü yapılacak. Arsaların ihalesi 02 Haziran tarihinde saat 10:30’ da gerçekleştirilecektir. İhale 02 Haziran 2021 tarihinde Çarşamba günü Ulukışa Belediyesi toplantı odasında yapılacaktır. Söz konusu ihale Belediye Encümeninden meydana gelen ihale komisyonu huzurunda yapılacaktır. Açık teklif usulü yapılacak olan ihale aynı gün sat 10:30’da başlayacaktır.

İhale için gereken evraklar neler?

İhaleye katılmayı isteyen vatandaşlar bir dilekçe ile Ulukışa Belediyesi Başkanlığı’na müracaat etmeleri gerekiyor. Dilekçe ekinde ikametgâh ilmühaberi, nüfus cüzdanı sureti veya fotokopisinin olması gerekmektedir. Hazırlanan dilekçe ve evraklar ilgili vatandaş tarafından Ulukışa Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü’ne verilmesi gerekmektedir. İhaleye katılmak isteyen vatandaşlar yüzde 3 geçici teminatı ihale zamanından önce yatırmaları gerekmektedir.

Arsa fiyatları ne kadar?

İhale ile satışa sunulan arsalar 424,95 metrekare ile 805,23 arasında değişen farklı büyüklüktedir. Arsa fiyatları büyüklüğüne ve konumuna göre değişiklik göstermektedir. İhalede satışa sunulan arsaların fiyatları 29.998,15 TL’den başlıyor. Söz konusu arsaların fiyatları 54.899,65 TL’ye kadar yükselmektedir.