Kategoriler
Proje Haberleri

Ulupelit Orman Evleri Şile lansman fiyatlarıyla satışta

Ulupelit Orman Evleri Şile projesi lüks yapısı ve geniş özellikleri ile sizleri bekliyor. İstanbul Şile’de bulunan proje Orkut Group firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje, 10.250 metrekarelik dönüm orman arazisi içerisinde sadece 19 adet ayrıcalıklı lüks villalardan oluşmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, 10.250 metrekarelik dönüm orman arazisi içerisinde sadece 19 adet ayrıcalıklı lüks villalardan oluşmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 250 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 235 metrekare olmaktadır. Konutlar 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti ile korunmaktadır. Ayrıca akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi, intercom sistemi ve yüz tanıma & parmak izi okuyucu bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her villaya özel 32 metrekarelik müstakil yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 300 ile 650 metrekarelik müstakil bahçe kullanım seçeneği bulunmaktadır. Kreş, oyun parkı, hamam, sauna, spor alanı, tenis kortu, basketbol sahası ve orman içi yürüyüş alanları mevcuttur.

Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Ayrıca Hilton özellikli 3 adet banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti, mutfak doğalgazı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Barbekü, gömme dolap, kiler, klima, mobilya, panjur, spot aydınlatma ve vestiyer gibi birçok özellik yer almaktadır. Ayrıca çamaşır odası ve çamaşır kurutma makinesi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra konutlarda 32 metrekarelik orman manzaralı teras bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park, tutamak ve yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Ulupelit Orman Evleri Şile konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Şile İlçesi Ulupelit Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte market, eğlence merkezi, park ve spor salonu gibi çeşitli alanlar bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane mevcuttur. Proje alanı İstanbul’un merkezine 35 dakika uzaklığında yer almaktadır. Toplu taşıma olarak dolmuş, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Ulupelit Orman Evleri Şile fiyatları ne kadardır?

Ulupelit Orman Evleri Şile projesinde lansmana özel, avantajlı fiyat ve ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Projede bulunan, brüt 250 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 villa fiyatları 3 milyon 450 bin TL’den başlamaktadır. Villa fiyatları 5 milyon 200 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 174 42 52 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız..