Kategoriler
Proje Haberleri

Umf Residence Kartepe lansman fiyatlarıyla satışta

Umf Residence Kartepe projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Umf Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede toplam 45 adet Residence ve 8 adet ticari alan bulunmaktadır. Residence tipleri 30 adet 1 artı 1 home ofis, 6 adet 2 artı 1 home ofis ve 9 adet 3 artı 1 home ofisten oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitede toplam 45 adet Residence ve 8 adet ticari alan bulunmaktadır. Residence tipleri 30 adet 1 artı 1 home ofis, 6 adet 2 artı 1 home ofis ve 9 adet 3 artı 1 home ofisten oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 70 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 60 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca ısıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatma kullanılmıştır.

Umf Residence Kartepe konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Uzunçiftlik Mahallesi’nde bulunmaktadır. Muhitinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı, sağlık ocağı ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Ayrıca D-100 Karayolu (E5) ilk parselde yer almaktadır. Ulaşım oldukça kolay olup dolmuş durakları yakın konumdadır. Proje, Özdilek alışveriş merkezine 500 metre mesafededir.

Umf Residence Kartepe fiyatları ne kadardır?

Umf Residence Kartepe projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Üstelik krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 70 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 418.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (537) 015 53 83 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version