Kategoriler
Proje Haberleri

Umur Bey Villaları Lansmana Özel Fiyatlarla Satışta

Aydın Umurlu konut projesi İlmek İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Villa projesi Aydın İli, Efeler İlçesi, Umurlu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede inşaat satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Aynı zamanda Umur Bey Villaları konut projesinde villa satışları da devam etmektedir. Konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Umurlu Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan villa projesi toplam 8 adet villadan meydana gelmektedir. Proje kapsamında villaların müstakil bahçesi, otoparkı bulunmaktadır. Aynı zamanda her villaya ait 100 metrekare büyüklüğünde bahçe alanı da yer almaktadır.

Konut projesi kapsamındaki villa içlerinde ada mutfak, ebeveyn giyinme odası gibi olanaklar bulunmaktadır. Aynı zamanda modern asma tavan, yerden ısıtma sistemi, sauna ve jakuzi gibi avantajlarda sunmaktadır. Proje içerisinde her villada 31 metrekare büyüklüğünde teras yer almaktadır. Terasta ayrıca barbekü ve mutfak tezgahı bulunmaktadır. 7/24 güvenlik kamera sistemi ve kişiye özel kayıt cihazı ile birlikte de son derece güvenli bir ortam oluşturulmaktadır.

8 adet ultra lüks triplex villadan oluşan Umur Bey Villaları  konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklüğü ise brüt 305, net ise 185 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Umur Bey Villaları Fiyatları Ne Kadar?

Aydın konut projesinde yer alan villalar, lansmana özel fiyat avantajıyla ev sahiplerini beklemektedir. Bu kapsamda satışları devam eden villaların fiyatları 1 milyon 390 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje, Aydın’ın Umurlu Mahallesi’nde çok nezih ve sakin bir alan içerisinde yer almaktadır. Aynı zamanda villa projesi, yeni yapılacak olan Şehir Stadyumu projesine de komşu konumdadır. Aydın Forum Alışveriş Merkezine ise 7 km’lik mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0546 510 49 52 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…