Kategoriler
Proje Haberleri

Umurbey Villaları satışları devam ediyor

Umurbey Villaları geniş odaları ve konforlu daireleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi İlmek İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Bu projede 4+1 tip daireler satışa sunulmaktadır. Projenin yapımına başlanmıştır. Bu şekilde projedeki evlerin özellikleri ve konumuyla dikkat çektiği bilinmektedir. Sizler bu daireleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu Umurbey Villaları projesindeki evler konumu dolayısı ile güneş almaktadır. Evin özellikleri ve detayları alıcı tarafından oldukça ilgi çekmektedir. Bu nedenle sizler bu evin özelliklerinin detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Bu site toplamda 8 daireden oluşmaktadır. Evin içerisi geniş ve ferah bir biçimde dekore edilmiştir. Ayrıca seramik zeminle kaplanmış bu evde modern bir görüntü ortaya çıkmıştır. Evin dışı ses ve ısı yalıtımı ile kaplanmıştır. Site içerisinde bulunan bu evlerin içerisi geniş ve ferahtır. Büyük odaları ve güneş alan yapısı ile ilgi çekmektedir. Bu proje kapsamında sizlere müstakil havuz sizlere sunulmaktadır. Evler her cepheye bakmaktadır. Bu nedenle oldukça iyi bir manzarasının olduğunu da söylemek mümkündür. Bu şekilde evlerin iç ve dış yapısını detaylı bir biçimde anlatmak mümkündür. Aynı zamanda 7/24 güvenlik siteyi korumaktadır.

Umurbey Villaları konumu ve fiyat bilgisi hakkında

Bu projenin özelliklerinin yanı sıra konumu ile de dikkat çekmektedir. Aydın Efeler de bulunan bu evlerin konumu olarak sizlere oldukça kolaylık sağlar. Site içerisinde olmanın avantajı sayesinde sizlere sosyal alanlar sunmaktadır. Bu yerlere giderek kendinize vakit ayırabilirsiniz. Aynı zamanda market ve semt pazarı gibi yerlere de oldukça yakındır. Eğitim açısından ilkokul, ortaokula ve liseye yakın olması avantaj sağladığı özelliklerindendir. Ayrıca sağlık ocağına ve eczaneye bir yakınlık göstermektedir. Sizler konumu hakkında da detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Ulaşım seçeneği bakımından da oldukça zengindir. Konumu dolayısı ile bu evlere ilgi besleyen kişi sayısı oldukça fazladır.

Bu projede brüt 305 metrekare, net 185 metrekare olan 4+1 evler 1 milyon 390 bin liradan başlamaktadır.

Bu şekilde Umurbey Villaları projesini anlatmak mümkündür. Daha detaylı bilgi alarak bu evler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Daha fazla proje hakkında bilgi almak mümkündür.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (546) 510 49 52 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…