Kategoriler
Proje Haberleri

Uni Şehir hemen teslim

Omia İnşaat imzası ile Uni Şehir projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Zonguldak iline bağlı Kozlu ilçesinde yaşama kazandırıldı. Geniş inşaat alanı, zengin sosyal donatıları ve daha birçok açıdan alıcıların ilgisini çeken proje bulunduğu bölgede adından oldukça söz ettiriyor.

Projede çalışmalar tamamlandığı gibi satışlar da tüm hızıyla devam ediyor. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje bu kapsamda bulunduğu bölgedeki diğer projelerden bir adım daha öne çıkıyor. Bu sayede projede yer alan konutlar zaman sıkıntısı olan ve beklemek istemeyen alıcıların dikkatinden kaçmıyor.

Projede dairelerin yanı sıra dükkanlar da inşa edilmiş durumda. Uni Şehir projesi bu yönü ile bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra ticari konut ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa edildi.

Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen projede toplamda bin 734 adet konut bulunuyor. Bu daire ve dükkanlar 21 katlı bloklarda bulunuyor.

Projede yer alan konutlar nerede?

Projede yer alan konutlar Karadeniz Bölgesi’nde bulunuyor. Uni Şehir projesinde yer alan daire ve dükkanlar Zonguldak ili, Kozlu ilçesine bağlı olan Esenköy Mahallesi’nde yükseldi.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede bulunan konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Öğrenci şehri olarak geçen projede yer alan konutların tümü 1+1 daire tipinde. Uni Şehir projesindeki 1+1 konutların büyüklükleri ise 50 metrekare olarak belirlendi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmiş olan 1+1 daire tipindeki 50 metrekare büyüklüğe sahip konutlar 99 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Proje kapsamında market, sağlık merkezi, spor alanları, bowling, açık otopark, sauna, kütüphane, gösteri merkezi, basketbol sahası, misafir odaları, çalışma odaları gibi alanlar mevcut.

Uni Şehir projesinde yer alan konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0 532 670 13 66