Kategoriler
Proje Haberleri

Univa, Dünyanın En İyi Öğrenci Evleri listesinde

Erkanlı Holding firması, Türkiye’de bir ilke imza atarak inşaat sektöründe yeni bir yatırım modelini hayata geçirdi ve böylelikle yatırım amaçlı inşa edilmiş olan Unive projesi yaşama kazandırılmış oldu. Ülkemizde adından söz ettiren Univa projesi bununla sınırlı kalmadan dünyanın da gündemine girdi.

Bugüne kadar kazandığı başarılara bir yenisini daha ekleyen Univa projesi, Dünyanın En İyi Öğrenci Evleri listesine girmiş durumda. Söz konusu olan değerlendirme dünyanın en önemli Öğrenci Evleri Birliği olan ASRA ( The Association for Student Residential Accommodation) tarafından yapıldı. Bahsi geçen değerlendirmede bir ilk daha yaşandı, ilk kez İngiltere ve İrlanda dışında bir ülkenin öğrenci evi markasını üyeliğe kabul eden ASRA, Univa projesine sertifikasını verdi. Böylelikle söz konusu olan Univa projesi, ASRA tarafından yapılan değerlendirme sonucunda listeye giren ilk Türk şirketi oldu.

Ülkemizde Univa’nın inşasına devam edilen üç projesi bulunuyor. Sakarya, Düzce ve Kocaeli’de çalışmalarına hız kesmeden devam edilen Univa projeleri 5 bin yatak kapasitesine sahip olacak şekilde tasarlanmış durumda. Bahsi geçen Univa Sakarya projesi 2019-2020 eğitim döneminde öğrenci kabul etmeye başlayacak.

Univa, tek çatı altında öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmış vaziyette. Öğrenci evi konseptinde olan proje sosyal ve kültürel açıdan yüksek donanımlara sahip.