Kategoriler
Emlak Haberleri

Univa Düzce ve Univa Kocaeli projelerinde kampanya

Erkanlı Holding tarafından hayata geçirilen Univa Düzce ve Univa Kocaeli projeleri kapsamında yerli yatırımcıyı yakından ilgilendiren özel bir kampanyaya imza attı.

Erkanlı Holding, başlattığı kampanya ile Türkiye’de bir ilke imza attı. Firma kampanya ile gayrimenkul sektöründe yeni bir döneme imza atmış oluyor. Univa projelerini hayata geçiren şirket bu projeler sayesinde Türkiye’de yeni bir yatırım modeli hayata geçiriliyor. Univa öğrenci evlerini hayata geçiren Erkanlı Holding, bu kapsamda Univa projesinde yerli yatırımcıları ilgilendiren bir kampanyayı hayata geçiriyor.

24 ay vade imkanı

Başlatılan bu kampanyada Univa Düzce ve Univa Kocaeli projelerindeki öğrenci evlerini alternatif gayrimenkul olarak yatırım amacı ile almak isteyen kişilere 65 bin TL peşinat ödedikten sonra kalan tutar için 24 ay vade seçeneği ile yeni bir ödeme seçeneği sunuyor. Bu süre sonucunda da yatırımcılar konut sahibi olmuş oluyor. Univa projesi için başlatılan bu kampanya yalnızca Türk vatandaşlar yararlanabiliyor.

Konu ile ilgili açıklamalar yapan Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, Türkiye’de geleneksel gayrimenkulün geri dönüşünün ortalama olarak 25 yıl olduğunu söyledi. Buna ilave olarak Univa projelerinde bu geri dönüşüm süresinin yalnızca 8 yıl olduğunun altını çizdi. Firma tarafından Univa ismiyle hayata geçirilen projelerin biri Kocaeli İlinde, diğeri ise Düzce İlinde yer alıyor.

Projelerde ödeme seçenekleri neler?

Univa Düzce ve Univa Kocaeli projelerinde 65 bin TL’lik peşinatın ardından 12 ay sonra yapılacak 65 bin TL’lik ara ödeme sayesinde yirmi dört ay boyunca taksitlendirme yapılarak daire sahibi olunabilir. Bu süreçteki taksitler ise ayda 5 bin 300 TL olarak belirlendi. Projede yer alan daireler 5 yıl kira garantili olarak satışa sunuluyor.