Kategoriler
Emlak Haberleri

Univa Öğrenci Evleri bir ilki gerçekleştirdi

Erkanlı Holding’in “Univa Öğrenci Evi Kampüsleri” adını verdiği proje gayrimenkul sektöründe Türkiye’de önemli başarılar elde etti. Ortadoğulu yatırımcıların oldukça ilgilendiği bu proje önemli gayrimenkul fuarlarından biri olan Cityscape Abu Dhabi 2019’da 1.5 milyon dolarlık satış anlaşması imzaladı.

Sakarya’da gerçekleşen ilk Univa projesi sayesinde Ortadoğulu yatırımcıların ilgisinin yoğunlaştığını belirten Erkanlı Holding’in Genel Müdürü Evrim Karayel bu konudaki heyecanını ve başarısını dile getirerek Univa’nın Türkiye’de bir ilke imza attığını ve böylece Ortadoğulu yatırımcıların kendilerini yakın markaja aldıklarını belirtti. Böylece bu ilginin Cityscape Abu Dhabi 2019’da da kendini gösterdiğini ve 30 öğrenci evi satışı gerçekleştirdiğini de söyleyen Evrim Karayel 1.5 milyon dolarlık satış imzaladıklarını ve gelecek için daha da umutlu olduğunu, bu ilginin artacağı görüşünde olduğunu söyledi.

İnşaat sektöründe daha öncekilerden farklı bir yol izleyen ve hayata geçirilen Erkanlı Holding’in alternatif olarak gösterilen “Univa Öğrenci Evi Kampüsleri” Ortadoğulu yatırımcıların ilk tercihleri arasında. Bir seferde 260 öğrenci evi satın alarak ilgilerini oldukça belli eden yatırımcılarda olduğu gibi Cityscape Abu Dhabi fuarında da yoğun ilgiyle karşılaştı.

Birçok Ortadoğu Ülkesinden Yoğun İlgi

Yüzde 65 gibi bir oranla yabancı yatırımcıların en çok tercih ettiği projelerden biri haline geldiğini yaptığı açıklamalarla belirten Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel Sakarya’da oluşturulan ve gösterilen ilk öğrenci projesinden beri Ortadoğulu yatırımcılar tarafından dikkat çektiklerinin özellikle üstünü çizdi. “Univa Öğrenci Evi Kampüsü” ile bir ilk gerçekleştirdiklerini ve yeni bir düzen başlattıklarını söyleyen Karayel, Düzce Sakarya ve Kocaeli’nde gerçekleştirdikleri bu üç önemli proje ile yabancı yatırımcıların dikkatlerini çekmeye ve odak noktasında olmaya devam ettiklerini belirtti.

Böylece Cityscape Abu Dhabi fuarında bu ilgi devam etmiş bulundu. 1.5 milyon dolarlık satış ve 30 milyon öğrenci evi satışı ile bir başarıya imza atıldı. Fuardaki bu başarı uğraşında bulundukları bu projede oldukça doğru bir iş yaptıklarını düşündürttüğünü söyleyen Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel birçok ülkeden ilgi gördüklerini söyledi. Fuar içinde Filistin, Ürdün ve Mısır gibi ülkelerden olan yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördüklerini ve hem yaptıkları satışlarla bir ilke imza atmanın heyecanından hem de daha ileri seviyelere taşıyacakları ümidini dile getirdi.