Kategoriler
Kampanyalar

Univa’dan 89 bin TL’ye yatırımcı olma fırsatı

Ülkemizdeki gayrimenkul sektöründe adını duyurmuş olan Erkanlı Holding, hayata geçirdiği Univa projesi ile yeni bir dönemin kapılarını araladı. Univa projesi kapsamında yaptığı yeniliklere bir yenisini daha ekleyen Erkanlı Holding, küçük bütçeler ile yatırımcı olmak isteyenlere fırsat tanıyor.

Söz konusu olan kampanya kapsamında yatırımcılar aylık 900 TL’den başlayan taksitler sayesinde Univa projesinde bir öğrencinin kaldığı alanın tapusuna sahip olabilecekler. Bu sayede düzenli kira geliri de elde edecek olan yatırımcılar, söz konusu olan birikimleri ile yüksek getiri elde edebilecek.

Univa projesi kapsamında yapılan bu kampanyada 12, 24 ve 36 ayı kapsayan avantajlı taksit seçenekleri mevcut. Toplamda 89 bin TL’ye öğrenci alanı sahibi olabilecek olan yatırımcılar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuluyor.

Ülkemizdeki gayrimenkul sektörünü de etkileyen söz konusu pandemi döneminde Erkanlı Holding, yatırımcı olmanın şartlarını bu dönemde kolaylaştırdıklarını belirtti.

Kira gelirlerinde ise yatırımcılar bir öğrencinin yatak kapasitesine sahip alandan aylık 800 TL, 3 öğrencinin yatak kapasitesine sahip 60 metrekarelik alandan ise aylık 2 bin 400 TL kira elde edebilir. 120 metrekarelik 6 öğrenci kapasiteli alanlardan 4 bin 800 TL kira geliri almak mümkün. Erkanlı Holding, Univa’da 5 yıl kira garantisi sunuyor.