Kategoriler
Proje Haberleri

Univa’dan rekor satış

Gayrimenkul sektöründe yeni bir yatırım modelini hayata geçiren Erkanlı Holding’in öğrenci evi projesi Univa, yerli ve yabancı yatırımcılardan oldukça yoğun ilgi görüyor.

Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, mayıs ayında yaklaşık 7 milyon liralık satış gerçekleştiren Univa ile ilgili açıklamalarda bulundu. Karayel, yerli ve yabancı yatırımcıların projelerine ilgi gösterdiğini söyledi. Mayısta 26 öğrenci evi sattıklarını belirten Karayel, ilgiden memnun olduklarını dile getirdi. Karayel, haziran ayında da bayram tatiline rağmen yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını ifade etti. Karayel, projeleriyle ilgili olan yoğun hareketliliğin devam ettiğini dile getirdi.

Alternatif gayrimenkul yatırımcısı konumunda lider

Alternatif gayrimenkul yatırım projesi olarak hayata geçirilen Univa Öğrenci Evleri, Türkiye’nin en büyük alternatif gayrimenkul yatırımcısı konumunu güçlendirme hedefini sürdürüyor.

Univa, projelerinde sunduğu olanakların yanı sıra satın alma noktasında da yatırımcılara birçok avantaj getirerek gördüğü ilgiyi artırma amacı taşıyor. Mayıs ayında 26 dairenin satıldığı proje kapsamında, 7 milyon lira gelir elde edildi.

Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, proje olarak alternatif gayrimenkul yatırımlarının tanıtılmasında üstlendikleri misyonun bugün geldikleri noktaya ulaşmaları adına oldukça önemli bir yer tuttuğunu dile getirdi.

En çok tercih edilen projeler arasında yer alıyor

Evrim Karayel; Univa’nın Sakarya, Kocaeli ve Düzce’de yer alan projelerinin daha ilk günden itibaren yoğun bir ilgiyle karşılandığını söyledi. Karayel, hem yurt içindeki hem de yurt dışındaki yatırımcılardan yoğun talep aldıklarını ifade etti. Karayel “Sunduğumuz avantajlarla Türkiye’de tercih edilen ilk projeler arasındayız. Dolayısıyla bu durum satışlarımıza da yansıyor. Bu kapsamda geçen ay yaklaşık 7 milyon liralok satışa imza attık. Haziran ayında bayram tatiline rağmen bu ilginin devam etmesinden ve yoğun bir hareketlilik içinde olmaktan dolayı mutluyuz” diye konuştu.