Kategoriler
Proje Haberleri

Ünlü İnşaat Birlik Çamlıca konutları satışta

Ünlü İnşaat Birlik Çamlıca projesindeki konforlu daireleri satışa sundu. Bu proje adını, bloğun yükselecek olduğu Çamlıca Mahallesi’nden alır. konutlar Birlik Çamlıca konutları Aralık 2021’den itibaren teslim edilmeye başlayacaktır. Tek blokta yer alan bu 3 + 1 konutlar brüt 135 metrekare – net 120 metrekare ölçüsündedir. Bloğun beton sıvası üzerine, üst düzey yalıtıma sahip dış cephe mantolaması gerçekleştirilmektedir. Ayrıca tüm PVC doğrama ürünleri ısıcam türünde olmaktadır. Yerden ısıtma tesisatı sağlanan dairelerin armatür ve vitrifiye grubu Vitra markalı olurken oda kapıları 1. sınıf ahşaptır. Bu kapılar ise kaliteli ürünleriyle tanınan Variodor markasına aittir. Akrilik mutfak dolapları ise özel olarak tasarlanmıştır.

Fiber internet altyapısı imkanına da sahip olması beklenen bu konutların tümü ebeveyn banyoludur. Ayrıca konutların etrafında araç park yerleri mevcuttur. Bundan dolayı daire sakinleri önemli bir kolaylığa sahip olacaktır. Bina girişinde tekerlekli sandalyelere uygun olarak bir rampanın yer alması, önemli detaylardan bir diğeridir.

Ünlü İnşaat Birlik Çamlıca projesini nasıl bir konumda gerçekleştiriyor?

Ünlü İnşaat şirketinin çok sayıda konut projesi mevcuttur. Bunlar arasında konum açısından en avantajlı proje ise Birlik Çamlıca olabilir. Eskişehir – Tepebaşı’nın Çamlıca Mahallesi’ndeki Birlik Caddesi’nde yükselen tek blok, merkeze yakın olmakla birlikte son derece huzurlu bir bölgededir. Gürültünün az olduğu bu civarda 75. Yıl Özel İdare İlkokulu, Yılmaz Çetintaş Anadolu Lisesi ve Çamlıca Aile Sağlığı Merkezi vardır. Ayrıca ulaşım imkanları gelişmiş olduğundan, ilçenin her yerine kısa sürede varmak mümkündür. Bununla birlikte; Eskişehir merkezli olan bu şirketin Bahar Konakları, Ihlamur Konakları, Dede Efendi Konutları, Plevne Konutları ve Bahçegül Konutları gibi diğer projeleri de güzel konumlara sahiptir.

Birlik Çamlıca satılık daire fiyatları ne kadardır?

Ünlü İnşaat Birlik Çamlıca konutlarını yaklaşık olarak 525 bin TL’den satışa sunmuştur. Teslim tarihine yaklaşık 7 – 8 ay kalan bu daireler yoğun ilgi gördüğü için acele etmekte fayda vardır. Ayrıca detaylı bilgi için ise 0505 175 04 44 numarasına ulaşmak mümkündür.