Kategoriler
Proje Haberleri

Ünlü Loft Small Konya satışları başladı

Ünlü Loft Small Konya konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Konya’nın Selçuklu İlçesinde yükselen Ünlü İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Selçuklu İlçesi, Beyhekim Mahallesi üzerindeki arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Ünlü Loft Small Konya modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler vestiyer, görüntülü diafon, ankastre fırın, ısıcam gibi donanımlara sahiptir. Ayrıca konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelip, kira getirisi yüksek olan dairelerden oluşmaktadır.

Site içerisinde kamera sistemi, otopark, peyzaj alanları gibi donanımlar yer almaktadır. Konya Selçuklu konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki daireler brüt 100 metrekare olarak tasarlanmıştır. Projenin 2022 Haziran sonunda teslim edilmesi planlanmaktadır.

Ünlü Loft Small Konya konumu ve fiyatları hakkında

Ünlü Loft Small Konya konut projesi, Selçuklu’da Beyhekim Mahallesinde çevreye hakim ve kiralama potansiyeli yüksek bir noktada konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Şafak Caddesine 50 metre uzaklıkta, eczane, üniversite, okul, market, semt pazarı gibi olanaklara yakın mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilmektedir.

Brüt 100 metrekare alana sahip 2+1 tip daireler 475 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daireler için kira takip sistemi uygulaması geliştirildi. Bu sistem ile dairenin bütün kira işlemleri ücretsiz şekilde yapılabilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0332 241 75 00 ve 0506 745 04 20 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version