Kategoriler
Proje Haberleri

Ünlü Manzara Evleri uygun fiyatlarla satışa çıktı!

Ünlü Manzara Evleri projesi, adını Ünlü İnşaat şirketinden almaktadır. Ünlü İnşaat tarafından hayata geçirilmekte olan bu projede 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 daire seçenekleri bulunur. Tam olarak 99 konuttan meydana gelen projenin başlangıç tarihi Ağustos 2020’dir. Bununla birlikte Aralık 2021 tarihinden itibaren daire teslimleri başlayacaktır. 15 katlı olan 2 blok, özel site alanı içerisinde yükselmektedir. Güvenlik ve kapıcı personelinin mevcut olduğu sitede kamera sistemi de bulunacaktır. Otopark alanı, kişisel garaj, çocuk parkı, açık yüzme havuzu ve spor salonu gibi imkanlar, bu siteye konfor katan özelliklerdendir. Ayrıca daire özellikleri de bu projeyi Mamak Tuzluçayır satılık daire çeşitleri arasında önemli kılmaktadır.

Tümü ebeveyn banyosuna sahip olan bu dairelerde doğalgaz altyapısı, jeneratör olanağı ve yalıtım mevcuttur. Spot aydınlatmalar, parke zeminler, laminant zeminler, PVC ürünleri ve ahşap doğrama ürünleri en kaliteli malzemelerle üretilmiştir. Ayrıca çelik dış kapılar uzun seneler boyunca kullanılmaya uygundur.

Bu proje nerede hayata geçmektedir?

Ünlü İnşaat, yeni konut projesini Ankara’nın Mamak ilçesinde hayata geçirmektedir. Site alanı, bu ilçenin Tuzluçayır Mahallesi’ndeki 294. Cadde üzerinde bulunur. Mamak Şahintepe Aile Sağlığı Merkezi, Mamak Lokman Hekim Aile Sağlığı Merkezi ve Şehit Zeki Çınar Parkı site civarındadır. Ayrıca Özel Bilinç Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi, Tuzluçayır İlkokulu ve Süleyman Nazif İlkokulu ise konutlara en yakın mesafedeki eğitim kurumlarıdır. Bununla birlikte Ünlü Manzara Evleri pek çok durağın bulunduğu bir caddede yükselmektedir.

Ünlü Manzara Evleri satılık daire fiyatları ne kadardır?

Ankara Mamak satılık daire fiyatlarının çoğunda olduğu gibi, bu dairelerin fiyatlarında da bazı değişiklikler mevcuttur. Ünlü Manzara Evleri satılık daire fiyatları, daire türlerine göre değişmektedir. Dolayısıyla dairelerin büyüklük oranları ise şunlardır:

(Brüt – Net m2)

  • 2 + 1: 110 – 85 m2
  • 3 + 1: 135 – 110 m2
  • 4 + 1: 140 – 125 m2

Daire fiyatları 530.000 – 340.000 TL arasındadır. Ayrıca daha detaylı bilgi için 0536 619 81 03 numarasını aramak gerekir.  

Exit mobile version