Kategoriler
Proje Haberleri

Up Hill Korucuk satışları başladı

Profi İnşaat A.Ş firması tarafından Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Korucuk Mahallesi’nde hayata geçirilen Up Hill Korucuk projesinde yer alan dairelerin satışlarına başlandı. Ayrıca projede uygun faiz oranı ve vadelerle daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki projede daire tipleri neler? Ödeme seçenekleri neler? Ayrıca konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Sakarya, Adapazarı’nda inşa edilen proje 9 bin 800 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı ile bizleri büyülüyor. Konut projesi 5 katlı üç konut bloğundan meydana geliyor. Sakarya konut projesinde toplam 90 adet konut mevcuttur. Konut projesi önünde 10 bin metrekare büyüklüğünde yem yeşil park bulunmaktadır.

Daire özellikleri neler?

Up Hill Korucuk projesinde 3.5+1 tip daireler brüt 145 metrekare olarak projelendirildi.  Ayrıca 4+1 tip daireler ise 180 brüt metrekare olmak üzere iki tip daire seçeneği bulunuyor. 1.katlara özel yaklaşık 100 metrekarelik müstakil kullanımlı bahçe alanları bulunmaktadır.

Çamaşır odası, yangın, gaz, su baskını ve hırsızlığa karşı akıllı ev sistemi gibi özelikler yer alıyor. Bunların dışında komşu daire ile temassız duvarlar, asansör, PVC sistemleri, camlar ısıcam özellikleri de bulunmaktadır. İnova sistem sürme balkon kapısı bulunan dairelerde lake iç kapılar, mdf kabinli akrilik mutfak vardır.  Tezgah çimstone tezgah , tezgah arası dekoratif cam, yerden ısıtma dairenin tüm zeminleri granit, 285 cm. iç tavan yüksekliği, kış bahçesi yapımına müsait yerden ısıtmalı balkon, ebeveyn banyolu yatak odaları, gizli aydınlatmalar da bir diğer özellikler arasında yer almaktadır.

Up Hill Korucuk fiyatları ne kadar ?

Up Hill Korucuk projesinde 3+1 brüt 145 metrekare, 4+1 brüt 180 metrekare büyüklüğünde sahip daireler yer almaktadır. Konut projesinde satılık daire fiyatları 635 bin TL’den başlamaktadır. Projedeki dairelere yüzde 0.99 faiz oranı ve 60 ay vade ile kredi kullanarak sahip olma fırsatı sunulmaktadır.

Proje Künyesi

Proje Adresi : Korucuk Mahallesi Sakarya /Adapazarı
Yapımcı firma: Profi İnşaat
Daire sayısı: 90 daire
Arsa alanı: 9.800 metrekare
Daire tipleri : 3+1, 4+1
Daire büyüklükleri : 145 ve 180 metrekare
Teslim tarihi : –
Tel: 0532 462 69 50

Diğer proje haberleri için tıklayınız

Exit mobile version