Kategoriler
Proje Haberleri

Uplife Kadıköy Konutları’nın teslim tarihi ne zaman?

Uplife Kadıköy projesi, Teknik Yapı tarafından gerçekleştirilmektedir. Bu konut projesi, üçü 23 katlı ve biri 22 katlı olan 4 adet kuleden oluşur. Bununla birlikte % 40’ı doğal bitki örtüsü ile kaplı olan 16 dönümlük bir arazi üzerinde bulunduğu da bilinmektedir. En önemlisi ise bu konutlat E 5 Karayolu, Marmaray ve Avrasya Tüneli’ne yakındır. Diğer ulaşım yollarına da yakın olması ise önemli bir detay olarak öne çıkmaktadır.

Kadıköy – Fikirtepe’de bulunan konutlarda kapalı otopark, fitness salonu ve yüzme havuzları da vardır. Açık ya da kapalı havuz seçenekleri ile birlikte sauna ve hamam da bulunur. Gece ve gündüz, vardiyalı olarak çalışan güvenlik görevlileri site güvenliğini sağlamaktadır. Uplife Kadıköy teslim tarihi ise en geç olarak 2021 yılının Aralık ayıdır.

Uplife Kadıköy satılık daire özellikleri nelerdir?

Teknik Yapı şirketinin en önemli projeleri arasındadır. Satılık daireler, birbirinden farklı yüzölçümüne ve oda sayılarına sahiptir. 16.145 m2 yüzölçümlü arazi üzerinde toplam 830 konut vardır. Bunlar arasından 1 + 1 odalı dairelerin  58 m2 ve 59 m2 büyüklüğünde olan seçenekleri vardır. Oda sayısı 2 + 1 olan daireler 97 m2, 3 + 1 olan daireler ise 129 m2 büyüklüğündedir.

Site içi mekanda kafe ve restoran da mevcuttur. Bunun dışında olarak, spor yapma alışkanlığına sahip olanlar için olan spor alanları da bulunmaktadır. En önemlisi ise Uplife Kadıköy civarında, Barcelona şehrinin ünlü La Rambla sokağına benzer şekilde tasarlanan caddedir. Prestij Caddesi adlı bu cadde, şüphesiz ki bölgeyi canlandıracaktır.

Caddede alışveriş alanları, restoranlar, kafeler ve diğer bazı eğlence mekanları bulunacak. Hem site sakinlerinin alışveriş ve eğlence ihtiyacı karşılanırken, hem de bölgenin hareketlenmesi mümkün.

Uplife Kadıköy fiyat durumu nasıldır?

Uplife Kadıköy fiyatlar açısından farklılık gösteren dairelere sahiptir. Bundan dolayı kesin bilgi alabilmek için 0 (850) 622 99 58 numarası aranabilir. Bunun yanı sıra proje, Dumlupınar Mahallesi’nde gerçekleştirilmektedir. Yumurtacı Abdi Bey Caddesi, Cihan Sokak, No: 15 Fikirtepe, Kadıköy / İstanbul adresine ulaşarak konutlar incelenebilir. Uplife Kadıköy projesinin ödeme bilgileri hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.