Kategoriler
Emlak Haberleri

Uplife Kadıköy’de 100 ay sıfır faiz

43 yıllık Teknik Yapı güvencesiyle İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Dumlupınar Mahallesinde hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesi Kadıköy’ün kalbi Fikirtepe’de yükseliyor.

Net, brüt avantajı, zamanında teslim, sözleşme masrafsız, kat irtifak tapulu, yüksek gelir getiren bir proje isteyenlere Uplife Kadıköy projesinde yerini almak için acele etmeliler.

Kısa bir süre için 100 ay vade ve yüzde sıfır faizle daire sahibi olma fırsatı sunulan Uplife Kadıköy projesinde ayrıca kişiye özel ödeme seçenekleri de yer almaktadır.

3 tanesi 23 katlı, 1 tanesi ise 44 katlı olmak üzere toplam 4 kule bloktan meydana gelen Uplife Kadıköy projesi 16 dönümlük bir arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu Uplife Kadıköy projesinin yüzde 40’ı yeşil alana ayrıldı. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness salonu, güvenlik, kapalı otopark, güneşlenme terası gibi alanlar yer alıyor.

2019 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Uplife Kadıköy projesinde daire fiyatları 526 bin TL’den başlıyor 1 milyon 384 bin 500 TL’ye kadar yükseliyor.

Tel: 444 10 08