Kategoriler
Proje Haberleri

Uplife Topçular Gölcük Kocaeli’ye değer katacak

Uplife Topçular Gölcük konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve yeşille maviyi bir arada sunduğu yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Kocaeli’nin Gölcük İlçesinde yükselen proje K-Yapı İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konut projesinde lansmana özel fırsatlarla satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Gölcük İlçesi Topçular Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Uplife Topçular Gölcük kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içleri yangın ve hırsız alarmı, giyinme odası, ebeveyn odası gibi donanımlara sahiptir. Dairelerde ayrıca yüz tanıma, görüntülü diafon, ankastre mutfak gibi olanaklar da mevcuttur.

Deniz ve doğanın iç içe olduğu proje sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Asansör, kamera sistemi, kapalı garaj, yeşil alanlara projenin sahip olduğu özelliklerdir. Gölcük konut projesi tek bloktan oluşmaktadır. Projede 3+1 daire seçeneğine yer verilmektedir. Ayrıca proje kapsamında bahçe dubleks, ara dubleks, çatı dubleks daire seçenekleri de bulunmaktadır. Daire büyüklükleri ise brüt 209 metrekare olarak tasarlanmıştır. 1.kalite malzemelerele yapılan daireler full deniz ve doğa manzaralıdır.

Uplife Topçular Gölcük konumu ve fiyatları hakkında

Uplife Topçular Gölcük konut projesi, Gölcük, Topçular Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje şehir merkezi, okul, hastane, market, otobüs durağı gibi noktalara yakın mesafededir.

Daire fiyatları daire tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

209 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 775 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0262 413 34 13 ve 0531 252 99 98 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version