Kategoriler
Proje Haberleri

Uransan Urankent Yenimahalle’de yükseliyor

Ankara’nın Yenimahalle ilçesine bağlı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde, Uransan İnşaat firması imzasıyla inşa edilen Uransan Urankent konut projesi, toplam 19 bin 624 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Uransan İnşaat’ın yeni projesi olan konut projesinde, 7 blokta toplam 300 adet daire yer alacak. Projede bir de 32 dairelik tek blok bulunacak. Konut projesindeki daire tipleri ve büyüklükleri henüz belli olmadı. Konut projesinin Aralık 2022 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Uransan Urankent konut projesi fiyat listesi

40 milyon TL’ye mal olması beklenen konut projesinin 22 ayda tamamlanacağı zannediliyor. Konut projesindeki dairelerin fiyatları ve ödeme koşulları ise henüz belli olmadı. Fiyatlar ve ödeme koşulları, önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Uransan Urankent konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesi, sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çekiyor. Konut projesinde çocuk oyun alanları, kameralı güvenlik, kapalı otopark, geniş yeşil alanlar, güvenlik ve açık spor alanları gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda. Asansörlü olan konut projesinde, balkon da bulunuyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, sosyal donatılarının zenginliği yanında konumuyla da ön plana çıkıyor. Konut projesi, merkezi bir konumda hayata geçiriliyor. Konut projesi; Servet Ünsal Tıp Merkezi’ne 30 metre, Sami Efendi Caddesi’ne 100 metre, Sami Efendi Camisi’ne ise 130 metre uzaklıkta yer alıyor. Konut projesi ayrıca toplu taşıma olanaklarına da yakın bir noktada yükseliyor.

Uransan Urankent konut projesi, Mehmet Akif Ersoy Mah. 266 Cad. Yenimahalle/Ankara adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0216 577 73 73 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.