Kategoriler
Proje Haberleri

Urgancı Residence Fenerbahçe nerede

İstanbul ilinin Kadıköy ilçesinde Urgancı Residence Fenerbahçe projesi hayata geçiriliyor. Teslimlerine çok az bir zaman kalan Urgancı Residence Fenerbahçe projesi isminden de anlaşılacağı gibi Urgancı Group imzası ile inşa ediliyor.

İkiz bloktan meydana gelen Urgancı Residence Fenerbahçe projesi butik bir proje olarak yaşama kazandırılıyor. Proje bünyesinde 22 konut barındıracak şekilde tasarlandı. Urgancı Residence Fenerbahçe projesinde yer alan ikiz bloklar on katlı olacak şekilde tasarlandı.

Urgancı Residence Fenerbahçe projesi nerede?

İstanbul ilinin sevilen ilçelerinden Kadıköy’de yaşama kazandırılmakta olan Urgancı Residence Fenerbahçe projesi Feneryolu Mahallesi, Yazıbaşı Sokak No:12’de konumlandırılmış durumda. Proje, caddeye yakın konumu ile dikkat çekiyor.

Urgancı Residence Fenerbahçe projesi daire özellikleri neler?

Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen Urgancı Residence Fenerbahçe projesi konutlarını tek tip olarak tasarladı. Projede bulunan konutların tümü 3+1 olarak alıcılarına sunuluyor. Urgancı Residence Fenerbahçe projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri ise 125 metrekare olarak tasarlanmış durumda.

Urgancı Residence Fenerbahçe projesi konut fiyatları ne kadar?

Satışlarına tüm hızıyla devam edilen Urgancı Residence Fenerbahçe projesinde yer alan 3+1 konutlar 1 milyon 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Urgancı Residence Fenerbahçe projesi teslim tarihi ne zaman?

Projede yer alan konutların 2019 yılının Mayıs ayı içerisinde inşasının bitmesi ve ardından sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Urgancı Residence Fenerbahçe projesi iletişim bilgileri

Proje ile ilgili almak istediğiniz tüm bilgilere 0 212 948 24 45 numaralı telefon hattını arayarak ulaşabilirsiniz.