Kategoriler
Proje Haberleri

Urla Bağ Yolu Evleri sitesinde yaşam başladı!

Urla Bağ Yolu Evleri, Üçgen Proje şirketine ait olan bir villa projesi olarak hayata geçmiştir. Bu villalar özel bir site alanında bulunur. Ayrıca bunların her biri 400 – 450 m2 büyüklüğündeki müstakil bahçelere sahiptir. Hepsi 4 + 1 odalı olan bu villaların büyüklükleri ise brüt 174 m2, net 149 m2‘dir. Site alanında yükselen toplam 38 villanın 34 adedi şu an kullanımdadır. Dolayısıyla bu proje, kısa bir sürede çok fazla talep almayı başarabilen önemli bir projedir. Urla Bağ Yolu Evleri fiyat açısından da farkını gösterebilmektedir.

Aidat gideri yaklaşık olarak 500 TL civarında olan bu villalar, açık yüzme havuzu ile otopark imkanına sahiptir. Bununla birlikte ısı ve ses yalıtımı, spot aydınlatma, şömine ve ankastre mutfak seti gibi özellikler de mevcuttur. Ayrıca güvenlik personeli tarafından korunan site alanındaki araç park yeri, engellilerin kullanımı için de uygundur. Toplamda 3 adet banyoya sahip olan bu villalar, yerden ısıtma sistemi ile ısıtılmaktadır.

Konutlar nerededir?

Bu lüks villalar, İzmir’in Urla ilçesinde yükselmektedir. Site alanı, Kuşçular Mahallesi’ndeki 8007. Sokak, 8008. Sokak ve 8009. Sokak’ın arasında yer alır. Ayrıca bu konum, İzmir – Çeşme Otoyolu’nun hemen karşısındadır. Bununla birlikte aynı civardaki bir başka site ise Elegant Villaları’dır. Kuşçular Köyü Camii, Kuşcular Sağlık Evi, İzmir Yardımseverler Derneği Kuşçular İlkokulu ile Ortaokulu da siteye çok yakındır. Villaların bitişiğindeki Kuşçular Caddesi üzerinde ise çok sayıda otobüs durağı mevcuttur. Dolayısıyla bu konutlar, ulaşım imkanlarının gelişmiş olduğu bir yerdedir.

Urla Bağ Yolu Evleri satılık villa fiyatları ne kadardır?

Urla Bağ Yolu Evleri fiyat aralığı 3.000.000 TL civarındadır. Ayrıca bu konuda daha detaylı bilgi almak için 0535 321 19 03 numarasını aramak mümkündür. Ödeme imkanları hakkında ise şu içerikler faydalı olabilir: