Kategoriler
Proje Haberleri

Urla Bağyolu Evleri fiyat

Üçgen Proje firmasının imzası ile Urla Bağyolu Evleri projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje İzmir iline bağlı bulunan Urla ilçesinde inşa edildi. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen projede çalışmalar tamamlandı. Bu kapsamda bölgedeki diğer projelerden bir adım daha öne çıkan proje, bünyesinde barındırdığı hemen teslim seçeneğindeki konutları ile zaman sıkıntısı olan alıcılara avantaj sağlıyor. Ayrıca böylelikle konutlar beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor.

İki katlı konutlardan meydana gelen proje mimarisi ile dikkat çekiyor. Söz konusu olan proje alıcılarına konforlu yaşam alanları sunuyor. Urla Bağyolu Evleri projesi bünyesinde 38 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında hayata geçirilmiş olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre farklılık gösterecek şekilde üç farklı plandan oluşuyor. Urla Bağyolu Evleri projesinde bulunan konutlar 2+1 ve 4+1 olarak inşa edildi. Bahsi geçen projedeki 2+1 konutlar 98 metrekare ve 100 metrekare olarak inşa edildi. Söz konusu olan projede bulunan 4+1 konutların büyüklükleri ise 173 metrekare olarak hayata geçirildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan proje kapsamında hayata geçirilmiş olan konutların fiyatları dairelerin büyüklükleri ve konut tiplerine göre farklılık gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Urla Bağyolu Evleri   projesinde bulunan 2+1 daire tipindeki konutlar 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Proje kapsamında inşa edilmiş olan 4+1 daire tipindeki konutlar ise 1 milyon 850 bin TL’den başlaya fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Çalışmaları tamamlanan projede satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

Proje Kuşcular Cad. No:4, Kuşçular Köy Girişi’nde bulunuyor.

Konutlar hemen teslim durumunda.